njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

21. jun. 2013

Komarac se žali da ne može da spava zbog hrkanja svog domaćina

Komarac razmatra čak i preseljenje na neku drugu lokaciju

BEOGRAD, 21. jun 2013, (Njuz) – Beogradski komarac Milomir, koji živi u blizini Brankovog mosta, požalio se našem novinaru da već danima ne može da spava zbog hrkanja svog domaćina Jovana Pavlovića.

On napominje da je ovo čestа pojava među komarcima i žali se da nemaju adekvatnu podršku gradskih službi u rešavanju ovog problema.

– Zbog velikih vrućina ionako teško spavam, a Jovanovo hrkanje me izluđuje svaku noć. Taman sklopim oči i zakunjam kad on počne da hrče- uzbuđeno priča Milomir  -Sve sam pokušavao da bih ga sprečio u tome. Zujao sam mu oko glave kako bih ga razbudio, čak sam ga i ujeo nekoliko puta, ali nije bilo neke velike koristi od toga. On malo prekine, ja se taman namestim, kad on opet počne sa svojim testerisanjem.

Milomir se žali da zbog svega ovoga ne uspeva da ispuni svoje dnevne obaveze i da se ceo dan vuče kao prebijen. Kaže da je razmišljao i da se preseli, ali je od svojih kolega čuo da i oni imaju slične probleme.

-Ovde sam se doselio prevashodno zbog lokacije, blizu je centra, tu je Kalemegdan, Ušće, ali ako se ova agonija nastavi moraću da razmišljam o preseljenju. Mislim da bi nadležni morali da reaguju i urade nešto kako bi rešili ovaj problem. Ipak smo i mi komarci stanovnici ovog grada i dajemo mu određenu dozu šarma, pogotovu leti kad se Beograd spusti na reke-zaključio je Milomir.

Bojan Savić

 1. Facko Acković kaže:

  Djilase, reaguj!

  1. Kontraš@ kaže:

   Mislim da je za ovaj deo Beograda nadležan Sapić Dr Aleksandar

   1. celtic kaže:

    Nije Šapić Aleksandar nego Satiš Nambijar!

 2. iberlauf kaže:

  Ništa mi nije jasno-danima ne može da spava a noću ovaj hrče.Pa kad radi ovaj nelebnik od komarca?

 3. milomir kaže:

  …taman posla da podivljam, naslućujem samo korist od hrkanja gospodina Jovana S. Pavlovića svojim dvadestčvoročasovnim, radnim vremonom, osnovno zanimanje, galsno (preglasno)hrkanje, uspavljuje komšiluk, pami ostaje bocknje(a), do mile volje))))))))))))))

 4. SainT kaže:

  Mislim
  da bi zbog novonastale situacuje u vezi sa komarcima, gradonačelnik
  trebao smesta da podnese ostavku i da se raspišu izbori u Vojvodini.
  Ipak, komarci dolaze iz gornjeg toka Dunava.

 5. aleksandar kaže:

  Milomire, uleti mu u uvo i podivljaj!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *