njuz-autor

AUTOR: urednistvo

25. okt. 2012

Komjuniti PR menadžeru jedini zadatak da čestita rođendan prijateljima kompanije na Fejsbuku

Komjuniti menadžer kaže da ga posao veoma iscrpljuje u poslednje vreme

BEOGRAD, 25. oktobar 2012, (Njuz) – Jedini poslovni zadatak komjuniti PR menadžera profila sendvičare “Has Has” Srđana Gojkovića (25), jeste da čestita rođendan prijateljima kompanije na Fejsbuku, javljaju domaći blogovi.

Gospodin Gojković tvrdi da je ovo primetio tek poslednjih dana, iako mu je ovo već treća godina da vodi PR stranice.

– Problem je što smo u početku umesto fen stranice otvorili lični profil, a ne bi bilo dobro za brend da sada to menjamo. U svakom slučaju na prvom profilu “Has Has popunjen profil add na drugi” imamo 5000 prijatelja, a na drugom “Has has drugi profil upadajte” 4000, tako da nam dnevno stiže oko 30 obaveštenja o rođendanima fanova koji se moraju čestitati, da bi fanovi osetili bliskost sa našim brendom.

Komjuniti menadžer tvrdi da, “iako čestitanje rođendana zvuči jednostavno, to uopšte nije tako jer treba svaki put smisliti drugačiju čestitku.”

– Treba tražiti rođendanske klipove po Jutjubu, ili slike torti i kolača, po mogućstvu za svećicom. Najbolje je ako je čestitku moguće personalizovati prema osobi, na primer ako je nekoj Tamari rođendan, okačiti “Ko mi tebe uze Tamara”, ili za Andreu “Oprosti Andrea”, i tome slično – kaže ovaj komjuniti menadžer.

Stojković dodaje kako je što se teksta tiče već odavno istrošio sve kombinacije sa “sve najbolje”, “srećan rođiš”, “srećan rođus”, “srećan”, “s.r.”, “živ bio”, “live long and prosper”, kao i čestitanje na svim jezicima sveta, što mu stvara velike probleme i dodatno oduzima vreme.

Viktor Marković

 1. ben10 kaže:

  Ukini profil, klopaj sendviče i pravi se da imaš puno posla.
  Obavezno se trudi da budeš namrgođen.
  Vrh, kao da si u državnoj firmi.

 2. Baki-Kg kaže:

  Da li si probao sa : Ziv mi bio i veliki Ti porasto, a moze i velika Ti porasla, blago ciki.

 3. valentina kaže:

  svašta .Mi se mučimo studiramo ,a on .Ja sam magistar ekonomskih nauka i nemam posao već 5 godina i što je još gore nikada nisam ni radila u svojoj struci .

  1. Mali cuknem te u glavu kaže:

   e takve su ti danas zene-studenti.

 4. celtic kaže:

  Gojković, a u zadnjem pasusu Stojković?! Uredništvo, ko vas je isprepadao, pa ste počinili takvu grešku? Nečuveno i gnusno!

  1. Slavisha kaže:

   Samo su hteli da provere da li su čitaoci funkcionalno pismeni. Samo si ti primetio, mi ostali nismo, pa čak ni valentina, koja je magistar ekonomskih nauka već 5 (pet) godina… Verovatno je studirala isti fakultet kao master-Toma.

 5. Mali cuknem te u glavu kaže:

  cHAK nORIS zna ko je uzeo Tamaru!!

 6. coa kaže:

  “Gojkovic – Stojkovic”, hi hi hi, ma to je pisao Komjuniti PR menadžer Njuza!

 7. adaptacija kaže:

  Ovo je posao iz snova, nadam se da je dobro plaćen za to, zašto ja nemam takav posao :D

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *