njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

12. jun. 2013

Komšija pantomimičar tiho renovirao stan

Niko u zgradi nije čuo renoviranje

BEOGRAD, 12. jun 2013, (Njuz) – Pantomimičar Lazar Kojadinović (34) sa trećeg sprata renovirao je svoj stan bez ijednog zvuka, javljaju pouzdani izvori iz zgrade.

Sam Kojadinović je pokretima ruku, i gestovima, bez ijedne reči objasnio da je celokupan posao trebalo da traje mnogo kraće, ali da mu se pokvarila nevidljiva bušilica, tako da je morao da zamisli novu.

Kojadinovićev prvi komšija Krsto Lokić kaže da je renoviranje prošlo užasno tiho, tako da niko u zgradi nije ni primetio da se nešto dešava.

– Iz njegovog stana nije dopirala nikakva buka, iako je kobajagi rušio zid da bi pomerio vrata za dva metra. Svi u zgradi smo bili već nekoliko nedelja potpuno neuznemireni njegovim renoviranjem – zaključuje on.

Komšija Lokić kaže da je jedini problem sa Kojadinovićem kada ga je zvao telefonom da utiša glasnu muziku, “ali je ovaj samo ćutao.”

Viktor Marković

 1. Kontraš kaže:

  Prvi put sam se uplašio slike sa Njuz-a …

 2. Miloje kaže:

  Vanzemaljac!?
  Mislim,živi na trećem spratu-van zemlje,pa…

 3. Mare kaže:

  Slabo… Umete mnogo bolje.

 4. Cici kaže:

  Ovaj moj pantomimičar u 11:30 po podne , tj pola sata pre ponoći na radni dan ciči sa brusilicom . Nije za njuz net , šta se može kada nema site : šta sve možete u Srbiji , a što vam ne bi palo na pamet ni u jednoj drugoj državi .

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *