njuz-autor

AUTOR: urednistvo

20. jun. 2011

Komšija voajer opet opštio sa svojom ženom

Zgrada u kojoj živi voajer Ž.S.

BEOGRAD, 20. jun 2011, (Njuz) – Čuveni voajer sa Banjice Ž.S. (41), juče popodne je, neposredno nakon ručka u spavaćoj sobi ponovo seksualno opštio sa svojom suprugom, tik pored otvorenog prozora, saznaje Njuz nakon nekoliko godina nadgledanja stana Ž.S. Podrobnim višegodišnjim praćenjem svakog aspekta života Ž.S. utvrđeno je da, osim što je u čitavom kraju poznat kao veliki voajer, on je takođe i pravi seksualni manijak, koji skoro svakog dana oko 17.30 ima seks sa svojom suprugom.

Ž.S., u kraju poznatiji kao Željko Stojanović, već godinama svakoga dana nakon što se vrati sa posla oko 16.45 ima običaj da baci pogled kroz prozor i po svemu sudeći osmotri šta rade komšije u zgradi preko puta, kao i ljudi, žene i deca u parkiću ispred zgrade. Komšinica Suzana Bradić, koja nema običaj da gasi svetlo i navlači zavese prilikom seksa i koja je prethodne godine imala četiri partnera, od kojih dvojica samo na jedno veče, već je godinama svedok ovog neobičnog i po svoj prilici perverznog ponašanja Ž.S.

– Komšija Željko gotovo svakog dana, bez obzira da li je prethodno imao seks ili ne, izađe na svoju terasu oko 18 časova, nekad i oko 18.30, kao juče i prekjuče, obučen u bade mantil koji je dobio od žene za sedmu godišnjicu braka trećeg oktobra pretprošle godine, a koji je ona kupila kada je bila kod sestre Smilje u Beču, zapali plavi Danhil i zuri nepomično prema prozorima susednih zgrada čitavih pet, a ponekad i šest minuta – otkriva Suzana.

Sudeći prema uglu pod kojim Ž.S. posmatra zgrade i park, ekipa Njuza je došla do zaključka da najverovatnije posmatra prozor komšinice Marije Stanković, koja je još uvek u depresiji nakon što ju je muž u februaru prošle godine ostavio nakon sedmomesečne afere sa komšinicom Jovanom Ilić iz ulaza broj 3. Sa komšinicom Jovanom Marijin suprug se viđao svakog utorka i četvrtka između 18 i 20 časova dok je gospođa Stanković vodila decu na časove engleskog. Sudeći prema prilično jasnom pogledu kroz Njuzov teleskop, seks koji je gospodin Stanković imao sa gospođom Ilić je bio mnogo vatreniji i perverzniji od seksa koji je imao sa svojom suprugom svake subote posle ponoći kada su mislili da deca spavaju u susednoj sobi, a zapravo si gledali TV1000.

Njuz će nastaviti da izveštava o ovom mogućem manijaku i sledeće nedelje do kada ćemo uz pomoć kamere koju smo instalirali u njegovom kupatilu, saznati da li trimer koji je kupio prekjuče namerava da koristi samo za zulufe ili i za doterivanje genitalija.

Viktor Marković

Marko Dražić

 1. elpida kaže:

  haha, moje komšije!

 2. Dzzoni kaže:

  Haha radio mileva :D

 3. Scum kaže:

  Ladies and gentlemen,
  Welcome to my life again!

 4. Tagore kaže:

  U Njujorku se priča da je Dominique Strauss-Kahn podneo žalbu protiv Anne Sinclair zbog bračnog silovanja na balkonu Sofitel hotela.
  U Srbiji toga nema – u domovima za nezbrinutu decu ove godine je pronađeno samo 6400 mališana bez ikoga. Srpsko prirodno gostoprimstvo čini da kod nenasilnih roditelja ova deca nisu imala mesta.

 5. Nikola kaže:

  Kad sam kao mali prvi put čuo reč voajer, mislio sam da je to ustvari vajar. A ono…

 6. Tagore kaže:

  What is voyarism ?
  Dođe nisko ošišana koza pa gleda.

  (Načuli smo da ih ovde sve više ima.)

 7. Nikola kaže:

  Ž.S., u kraju poznatiji kao Željko Stojanović… :D

 8. Anastasja kaže:

  A šta drugo da pošten šovek radi? Da li možda da gleda prenos skupštine?

 9. Golub kaže:

  Pa da… tako to ide…..

  Da se, kojim slučajewm, komšinica skine gola i legne na tereasu kako bi se sunčala, a ja je vidim – optužila bi me za voajerizam… a, kad bih se ja skinuo i sunčao se na svojoj terasi i da me, ista ta, komšinica vidi – optužila bi me za egzibicionizam…..

  Inače, najbitnije je da je u našim medijima anonimnost zagarantovana….
  http://www.youtube.com/watch?v=feFIEoniUqE

 10. Tetka kaže:

  Joj, tek sad mi jasno odkud Teču i mene znaju toliki ljudi koje mi ne poznajemo, pa nam se javljaju uz onaj “Sve znamo” osmeh… ;)

  1. Kum Spasoje kaže:

   Tetka ono preksinoć je bilo pravo osveženje.

 11. Aka ba kaže:

  To ti dodje na isto, i jednom i drugom se pozira. :-)

 12. Kum Spasoje kaže:

  Skojevska je bioskop za ove stvari. Ali ko će da pamti prezimena…

 13. jedi kaže:

  Valjda egzibicionista, a ne voajer?!

 14. Žex kaže:

  Kakav manijak ovaj Ž.S.! Nadam se da će ekipa Njuza uz pomoć dobronamernih komšija da prikupi dovoljno dokaza kako bi policija intervenisala i uhapsila ovog perverznjaka! :-)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *