Vazduh je drastično zagađen Šešeljem čak i unutar stambenih objekata
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

11. feb. 2020

Koncentracija Šešelja u vazduhu deset puta veća od dozvoljenog nivoa

CELA SRBIJA, 11. februar 2020, (Njuz) – U proteklih nekoliko dana koncetracija Vojislava Šešelja u vazduhu je čak deset puta veća od dozvoljenog nivoa, pokazuju podaci sa mernih jedinica širom Srbije.

Pored zagađenja za koje su, tokom poslednjih meseci, bile krive čestice PM 2.5, PM 10, kao i ugljen-monoksid i sumpor-dioksid, vazduh poslednjih nedelja radikalno zagađuju i čestice VŠ 8.1, zbog čega se građanima preporučuje da izbegavaju izlaganje ovoj toksičnoj materiji.

Najveća koncentracija Šešelja nalazi se u vazduhu oko Skupštine Srbije, ali i oko televizija Pink i Hepi. Zagađenje je neznatno opalo juče nakon što je predsedniku Srpske radikalne stranke ugašen nalog na Tviteru, ali stručnjaci savetuju da građani svakako budu na oprezu.

– Izlaganje Vojislavu Šešelju može dovesti do ozbiljnog  trovanja mržnjom, a retko ko im toliko jak imunitet da se organizam sam odbrani. Zato izbegavajte Vojislava Šešelja koliko god možete, a kada baš morate da mu budete izloženi, morate se zaštiti maskama, jer on često ima običaj da spaljuje zastave, ali i čepičima za uši, pošto je ono što izgovara još toksičnije od dima od spaljenih zastava – rekao je za Njuz Jovan Lučić, stručnjak iz Instituta za savremenu politiku i zagađenost iz Sremske Kamenice.

Nenad Milosavljević

 1. Баш Рђа kaže:

  Цввена цистевна пуна гована Вјекосвав Шешљ покушава да добаци 3% не би ли остао подгузна мува жвававе педевске издајничке пвачипичке АВ,(видео) https://www.youtube.com/watch?v=4pAD-WqBJHc

  1. Mixon kaže:

   ово боли, нисам овако плакао од смеха одавно

 2. milica stanic kaže:

  Nazalost reakcija na to zagadjenje izostaje, vi ste jedni od retkih

 3. Vlada kaže:

  Pomenite i Canka pošto su na istoj liniji smrdljivog zagađenja.

  1. Dzoni Ns kaže:

   Ne zna se koji je gori.
   A tu su i razni Vacici, Levijatani, Fireri i ostala bagra. Ko zna sta ce se jos okotiti do izbora. Nazalost sad ce se osiliti pa cemo posle morati da se vijamo sa njima po ulici pa ko ziv… Sto pre narodu dodje iz…u glavu pre cemo ih se resiti.

 4. voya montoya kaže:

  A tek se ocekuju rezultati iz BVK…tj. beogradskog vodovoda i kanalizacije…i Ministarstva vodo-privrede …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *