Neodgovorni konobar će biti kažnjen
njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

06. jan. 2018

Konobar idiot ne upozorava mušterije da se kafa danas pije bez mleka

BEOGRAD, 6. januar 2018, (Njuz) – Konobar Bojan Trajković, zaposlen u kafiću “Ćoše” u Beogradu, optužen je od strane mušterija za bezobzirnost i nemar jer ih nije upozorio da se danas posti i da, ako su vernici, ne bi trebalo da naručuju kafu s mlekom.

Zbog nebrige konobara reagovao je i vlasnik kafića, koji je najavio da će protiv njega biti preuzete disciplinske mere.

Gosti kafića, sa druge strane, kažu da ništa ne može da im nadoknadi to što su danas “promrsili” upravo krivicom konobara.

– Noćas od ponoći se trudim da jedem samo posnu hranu, suvo voće, bareno povrće i sličnu hranu koju inače ne volim, a sada je sve to palo u vodu jer me neodgovorni konobar nije upozorio da danas ne bi trebalo da pijem produženi espreso s mlekom. Posle ovoga ću sigurno promeniti kafić – objasnio je Zoran Trifunović, inače redovan posetilac “Ćošeta”.

Njegovo mišljenje deli i Anica Todorović, gošća koja je postila ceo božićni posto od 40 dana.

– Taj bezobzirni konobar je samo primio porudžbinu bez ikakvog podsećanja da je danas Badnji dan i shvatila sam da sam prekršila post tek kad sam popila skoro celu kafu s mlekom. Nadam se da će mi Bog oprostiti, velika sam vernica, ali zaista nije moja krivica, kriv je taj idiot od konobara za kojeg se nadam da će biti otpušten i izgoreti u paklu – zaključila je izneverena mušterija “Ćošeta”.

Nenad Milosavljević

 1. Konobar kaže:

  Sta vam je covek kriv??? Kada ste toliki vernici sto niste razmisljali o tome sta se sme a sta ne, nego vam je neko drugi kriv??? I u ostalom, sta cete danas po kaficima? Ma terajte se bre u p…. m….!!!
  Bravo momak! Ti si samo radio svoj posao!!!

 2. Glista kaže:

  Kriv vam q, sto si smi niste mislili kad ste porucivali, covek radio posteno svoj posao a sad vam kriv sto ste vi debili, nadam se da cete vi goreti u paklu sto svoju krivicu svaljujete na drugog!!!!!!!!!

 3. Alex kaže:

  Ko je ovde normalan-opusteno niko…!😂

 4. Vasilija Stanojković kaže:

  “Neodgovorni konobar!”- Hahahahha!

 5. Радојица kaže:

  Ја аам за епитимију и то жешћу: цео велики пост – без бакшиша!⛄

  1. Mica kaže:

   A sta da je rekao danas je post
   A virekli sta to tebe briga ja sam Senada i ne postim

 6. VNS kaže:

  Kako volim ovde komentare😂😂😂

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *