nazad na vrh

Konobar naleteo na Vučićevu kolonu dok je driftovao svoju mašinu za kapućino

Sumnja se da je u pitanju osveta takozvane kapućinerske mafije

BEOGRAD, 13. septembar 2017, (Njuz) – Na kolonu vozila u kojoj se nalazio predsednik Srbije Aleksandar Vučić jutros oko 8:20 naleteo je konobar koji je na kružnom toku driftovao svoju mašinu za kapućino.

Incident se dogodio na Topčiderskoj zvezdi, a konobar, koji je inače poznat policiji od ranije, priveden je u policiju. Sa njim su bila i dva šankera koji su takođe privedeni.

Prema rečima ministra policije Nebojše Stefanovića, postoje indicije da ovaj događaj nije bio slučajan, te da je možda u pitanju osveta takozvane kapućinerske mafije nakon što se predsednik negativno izjasnio o građanima koji ispijaju pivo i kapućino.

– Indikativno je to što smo kod njih pronašli i nekoliko flaša piva, koje su ispijali tokom divljanja na kružnom toku. Dakle, previše je slučajnosti i moramo proveriti sve informacije koje imamo jer je pomalo čudno da jedna mašina za kapućino baš u ovom trenutku naleti na predsednika – objasnio je Stefanović.

On je dodao da su privedena lica ranije već učestvovala u različitim krivičnim delima, kao što su napadi mutilicama za espreso na posetioce kluba i dilovanje braon šećera na splavovima.

Nenad Milosavljević