Sumnja se da je u pitanju osveta takozvane kapućinerske mafije
njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

13. sep. 2017

Konobar naleteo na Vučićevu kolonu dok je driftovao svoju mašinu za kapućino

BEOGRAD, 13. septembar 2017, (Njuz) – Na kolonu vozila u kojoj se nalazio predsednik Srbije Aleksandar Vučić jutros oko 8:20 naleteo je konobar koji je na kružnom toku driftovao svoju mašinu za kapućino.

Incident se dogodio na Topčiderskoj zvezdi, a konobar, koji je inače poznat policiji od ranije, priveden je u policiju. Sa njim su bila i dva šankera koji su takođe privedeni.

Prema rečima ministra policije Nebojše Stefanovića, postoje indicije da ovaj događaj nije bio slučajan, te da je možda u pitanju osveta takozvane kapućinerske mafije nakon što se predsednik negativno izjasnio o građanima koji ispijaju pivo i kapućino.

– Indikativno je to što smo kod njih pronašli i nekoliko flaša piva, koje su ispijali tokom divljanja na kružnom toku. Dakle, previše je slučajnosti i moramo proveriti sve informacije koje imamo jer je pomalo čudno da jedna mašina za kapućino baš u ovom trenutku naleti na predsednika – objasnio je Stefanović.

On je dodao da su privedena lica ranije već učestvovala u različitim krivičnim delima, kao što su napadi mutilicama za espreso na posetioce kluba i dilovanje braon šećera na splavovima.

Nenad Milosavljević

 1. Ja sam kaže:

  Kletva medju acinim ministrima:
  -Dabogda te vucic video da pijes kapucino.

 2. milan (nisam odavde) kaže:

  Šta je tu sporno? Svaka pravna država mora pre svega da se stara i u red uvodi pivopije i kafopije. Neće valjda da se brine o poslodavcima koji ne plaćaju radnike i ne uplaćuju doprinos državi, pogotovo ako su uredno uplatili reket za dobijanje posla!

 3. Bane A kaže:

  A, je li policija proverila da li se u tanku za vodu mašine za kapućino nalaze Jajinci od 97 atentatora na Vučića?

 4. Malo mnogo kaže:

  A da za promenu on malo odmori uz pivo i kapućino,a ovi što su bili bez posla zato što za normalan posao nemaju naprednjački pedigre,počnu da rade.Ne mora da radi baš toliko,nek iskulira ,država Srbija bi mu bila zahvalna jer bi to odložilo njenu propast.

 5. Mizantropikus kaže:

  Nekada su revolucije počinjale među pivopijama ispred lokalnog dragstora.
  Danas u lokalnom kafiću uz kapućino i ledeni latte

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *