IG sarajoofficial / screenshot
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

17. sep. 2022

Konzervativni građani traže zabranu svega što ima veze sa Prajdom sem fotki Sare Jo i Nataše Bekvalac

BEOGRAD, 17. septembar 2022, (Njuz) – Konzervativne, desničarske i ultradesničarske organizacije i stranke zatražile su zabranu gej parade i svega što ima veze sa promocijom homoseksualne ideologije, sem, naravno, fotografija Sare Jo i Nataše Bekvalac koje poziraju gole u provokativnim pozama.

Homofobi iz Srbije se slažu da sve što ima veze sa gej pravima, poput parade ponosa, gej brakova i usvajanja dece ne treba da postoji u srpskom društvu, pozivajući tom prilikom nadležne da obezbede što više fotografija Sare Jo i Nataše Bekvalac koje na sebi imaju samo farbu preko intimnih regija.

Predstavnici homofobičnih građana, Boško Obradović i Miša Vacić kažu da skarednim scenama nije mesto u javnom prostoru, “sem ako nije reč o Sari Jo i Nataši Bekvalac ili nekim drugim dobrim ribama.”

Stručnjaci se slažu da Srbija nije spremna da prihvati prizor osoba istog pola u razmeni nežnosti, ali da u slučaju Sare Jo i Nataše Bekvalac mora da se napravi izuzetak.

Kako se nezvanično saznaje, konzervativni građani Srbije i huligani se spremaju da u velikom broju pokušaju blokadu gej prajda, i da izvrše pritisak na Vladu Srbije da “proizvede i građanima učini dostupnim još seksi fotografija naših pevačica kako se maze.”

Vladimir Vuković

 1. Olivera kaže:

  Da, odlična analiza, bravo!

 2. Баш Рђа kaže:

  ШОКАНТНО!!! Сара Јо претукла Наташу Беквалац, Сара у бекству, Наташа на ургентном, ускоро опширније!!!

 3. Zoran kaže:

  Liberalni građani, evropejske stranke i Čeda se zalažu za što više slika Sare Jo i Nataše Bekvalac u lezbejskim scenama, jer slikanje pravih lezbejki i nije prijatan prizor.

 4. voya montoya kaže:

  Konzervativni gradjani ostace zeljni pi..e, do dana kada predju na konzerve, zbog novonastale situacije…u se, na se, i poda se… Podanici…?? Davno je proslo vreme kada su se zavetovali da ce jesti korenje u borbi protiv tzv.globalizma…Svaka mi je kao Pomfritijeva…??

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *