Čekanje u redu jeste bilo neugodno i oduzimalo je dosta vremena, ali je i proizvelo nebrojena prijateljstva
njuz-autor

AUTOR: Sponzorisan tekst

07. aug. 2017

Korisnici m-bankinga zahtevaju da im se uvede čet opcija jer im nedostaje zbližavanje sa ljudima u redu

BEOGRAD, 7. avgust 2017, (Njuz) – Korisnici aplikacije za m-banking već nekoliko meseci nemaju priliku da se zbliže sa ostalim korisnicima dok čekaju u redu u banci Societe Generale, saznaje Njuz. Grupa korisnika koja se tajno sastaje u improvizovanom redu ispred banke jednom mesečno odlučila je da pošalje zahtev banci da se i u m-banking aplikaciju uvede čat opcija kako bi korisnici “imali barem neki osećaj čekanja u redu.”

– Šta nam je tehnologija ikad donela? Osim to da sve brže obavljamo sve što treba? Samo otuđenje i gubitak ljudskog kontakta, eto šta, kaže predsednica udruženja “U REDU” Borka Simić (57) iz Beograda. – Nas nekoliko entuzijasta i čuvara sećanja na redove održavamo taj plamen čekajući i ćaskajući ispred banke svakog četvrtka oko 21 čas, ali u poslednje vreme se i ta družina rasipa, navodi svoje probleme ova poslednja mohikanka.

Prema navodima ove grupe rednih entuzijasta, čekanje u redu jeste bilo neugodno i oduzimalo dosta vremena, ali je i proizvelo nebrojena prijateljstva, pa čak i neke ljubavne veze. Oni se nadaju da će i chat između korisnika na m-banking aplikaciji doneti “slične momente topline i ljudskosti.”

Kako se nezvanično saznaje, Societe Generale banka pozdravlja inicijativu ali moli ovu grupu korisnika da svoj zahtev pošalje preko kontakt forme na aplikaciji a ne “putem goluba pismonoše, kako su ga oni poslali.”

Viktor Marković

 1. strani izdajnik kaže:

  Banke, banke… Samo bi da se vole s klijentima i da četuju/ćaskaju… A posledice? Ko će to da ljulja?

 2. Ja sam kaže:

  Eh, te devedesete i Dafine-srpske majke-kraljice redova!
  Pa red za gorivo, pa za kafu, ulje, cekove, cigare…
  Gde god se okrenes a ono redovi…i po neka kolona vojnika, tenkova, izbeglica…
  A sada?
  Nigde reda…sem redova mladih iuspred stranih ambasada.
  Ranije te drzava slala preko grane da gines i pogines, a sada te tera preko da zivis i ozivis… pa posle kazu ne valja vucic.

 3. Malo mnogo kaže:

  Ako moze nekako da se tehnološki izvede i dranje na šalterske radnice,jer su one krive za svako mesečno uvećanje računa.Ljudi ne bi trebalo da se toga odriču jer je to u svrhu lakšeg plačanja mesečnog harača.

 4. Niko kaže:

  Iz aviona se vidi da je banka platila članak.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *