nazad na vrh

Košarkaši poručili Tomislavu Nikoliću da ima prenos na TV-u

Košarkaši rekli predsedniku da je gledanje u HD bolje nego gledanje u hali

RIO DE ŽENEIRO, 20. avgust 2016, (Njuz) – Reprezentativci Srbije u košarci poručili su danas predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću da nema potrebe da lično dolazi na finalnu utakmicu sa selekcijom Sjedinjenih Američkih Država, jer ima direktan prenos na televiziji.

Selektor Aleksandar Đorđević kaže da je direktan prednost sjajna stvar i da gledanje utakmice kod kuće ima brojne prednosti.

– Predsednik može da sve dobre poteze vidi na usporenom snimku, može da pojača i utiša zvuk, čak može da posle utakmice i vrati snimak i pogleda je još jednom. Ako gleda utakmicu u HD to mu je mnogo bolji osećaj nego da je u hali  – izjavio je Đorđević.

– Stvarno nema potrebe da prelazi pola sveta, menja vremenske zone i godišnja doba samo da nas gledao uživo – dodaje selektor.

Jedan od naših najboljih igrača Miloš Teodosić kaže da im znači podrška predsednika, ali da bi oni podjednako znali da ih on podržava i kada bi utakmicu gledao kod kuće.

– Moguće da Nikolić nije gledao program, proverio sam i video da ima prenos na RTS-u, u nedelju od 20:45 na prvom programu. Već nas je gledao uživo protiv Amerike, evo što se nas tiče, kao da je u hali – kratko je izjavio Teodosić.

Kako Njuz nezvanično saznaje, ako Nikolić ipak bude odlučan u nameri da gleda utakmicu uživo, košarkaši Srbije su zamolili naše košarkašice da ga sačekaju ispred hale i zagovaraju tokom trajanja meča.

Marko Dražić

 1. Постоји легенда да долазак гробара на трибине је у рангу баксузлука као када ти црна мачка пређе пут и при том ти испадне огледало које се разбије у парчад.

 2. Најбоље би било да одгледа само снимак, јер ће утакмица бити напета.

 3. Sad kad nisam umro… :)

 4. Cim je Predsednik Grobar svojim prisustvom uvelicao formiranje tzv. “Vlade”, medju njenim pocasnim dopisnim clanovima su krenula koskanja…
  Jos samo da udari Yulin na Yulina!

 5. Vas komentar ceka pregled.

 6. No passarant…Valjda će se opet proliti kafa u avionu,pa se vrnu na pola puta…Pomozi Božo!!!

 7. ali ipak bolje da ne gleda ni preko TV-a.

 8. Master BB – Baksuz iz Bajcetine

 9. Ma trebalo mu je reci da je Seselj vec rezervisao kartu i da se lako mogu naci jedan do drugog u avionu a nije sala 33 sata do Rija…treba divaniti…

 10. Ne samo da je baksuz uživo nego mu je i Set Top Box preko kojeg je gledao utakmicu baksuzan.

 11. Ljudi pa ovi stvarno nisu normali!!! Da li je moguce da e nasa deca placati da neko tamo uziva. Nista strasnije nisam cula! Dokle ide ovo vise!!! Kako mogu da oduzmu dete koje je neko nosio 9 meseci i jedva skrpio da kupi pelene! Krevetac i ostale stvarcice mnogi uzimaju od rodjaka jer ne mogu detetu sve da priuste! Hoce da nas dovedu do toga da vise niko nece imati novca da planira dete! Vreme je da se ide iz ove drzave

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix