njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

22. aug. 2014

Koštunica izveo Harlem Šejk

Koštunica tokom igranja Harlem šejka

Koštunica tokom igranja Harlem šejka

BEOGRAD, 22. avgust 2014, (Njuz) – Bivši lider Demokratske stranke Srbije i bivši premijer Vojislav Koštunica se pridružio svetskom internet fenomenu izvevši ples “Harlem Šejk” ispred svoje zgrade na Dorćolu, nedaleko od picerije “Bucko”.

U videu dugom 30 sekundi, Koštunica, maskiran u običnog čoveka, bez uobičajenog odela političara, neprimetno igra uz Harlem Šejk, pesmu DJ Bauera.

U trenutku kada se čuje bas linija, svi učesnici u videu koji stoje u pozadini, Koštuničini prijatelji Dragan Maršićanin, Nebojša Bakarec i Zoran Šami, koji su i sami maskirani u svakodnevnu odeću počinju da nekontrolisano igraju formirajući divlju haotičnu žurku.

Koštunica je za Njuz izjavio da se trudi da prati nove trendove i da mu je drago što se priključio popularnom  “smešnom plesu mladih”. On je iskoristio priliku da izazve i ostale političare da naprave isti video.

Viktor Marković

 1. Polovni Buntovnik kaže:

  Uvek u trendu, Koštunica i metro-Maršićanin…

 2. nadžak efendija kaže:

  Praćenje trendova je njegova specijalnost. Mora da je nosio kratke pantalone, sve sa tregerima. Usokoro ga treba očekivati i u фешн вику.

 3. Jelena kaže:

  Niste normalni!!! Svaka čast za ideju!

 4. Kretenko kaže:

  Pišemo o Koštunici jer nemamo muda da kritikujemo jevropsku opciju. ;)

  1. И јеси kaže:

   јесте, ево Вучића и Чеду нико на овом сајту не прозива, нема један једини чланак о њима

 5. Gagi kaže:

  a majku vam, niste normalni :D :D :D

 6. crni Gavrilo, šta uradi? kaže:

  Slučajno sam se toga dana zatekao u redu čekajući da kupim picu. Kada je gospodin “nisam obavešten” počeo da igra Harlem shake, sa svojim partijskim pajtosima, pogledom sam potražio Slobodana Samardžića i onog Aligrudića, ali ih nisam video. Prizor je bio upečatljiv. Bilo je više ljudi nego na manifestaciji “Jevremova, ulica susreta”. Eks premijer je dobio zasluženi aplauz, uz pokoji zvižduk. Pri tom je, sav zadihan izjavio: “Ovo nije ništa, da vidite kako igram Gangnam style”, na šta su prisutni u horu viknuli – nemojte ako Boga znate! A meni je pica presela i otišao sam da kupim burek.

 7. Kreten kaže:

  Daleko se podmladio i utrendovao od njegovog cuvenog pokusaja zabrane koncerta residentsa

 8. Baba Devojka Pa Sta kaže:

  Boze mi prosti, ja skoro pa zaboravila, da je ovaj covek postojao. Al’ fino razigr'o se ‘mladic’.

 9. Vinsent kaže:

  Takođe … podržaće globalnu humanitarnu akciju “Live Aid” … i predložiti kolegama poslanicima da se pridruže Yu Rock Misiji da otpevaju deo stofe presme “Za Milion Godina” …

  Nada se nastupu u Londonu na Vembliju, i da će upoznati Michael Jacksona

  1. Baba Devojka Pa Sta kaže:

   Otpevace ceo DSS zajedno pesmu ‘S one strane duge’ bice to rimejk spota sa Treceg kanala.

  2. Ime (obavezno) kaže:

   …i pritom je dodao da se nada de ce za njegova zivota biti i ” ice bucket challenge ” koji takodje ne zeli da propusti!

 10. Tagore kaže:

  Na dorćolaškom jeziku, (čuvenom do Ade Ciganlije), Sheikh Zayed bin Sultan bin Zayed bin Khalifa Al Nahyan je poznat i trbušnoj plesačici ”Bucka” koja istovremeno zna i kosu da šiša.
  Ova uvažena domaćica ”Bucka” je sve turističke tegobe Srbije skinula s vrata, zadnjeg turistu pitala ”kako si, bre” na savršenom dorćolaškom jeziku, pa se nada da će i čuvenog predsednika Koštunicu da šiša do neošišane glave.

  Autor teksta Viktorijo Marković čeka u piceriji, al’ kasno Marko na Kosova stiže…
  (Imam još svašta o Dorćolašima da ti pričam na ”dorćolaški jeziki”.)

 11. Tagore kaže:

  Sve na dorćolaškom jeziku.
  – Hello, I'm Michael, Winnipeg calling, I'm in Mantoba – rodeni Dorćolaš. ‘Oću da naoštrim britvu za ovčije kobasice zato što moja razvedena žena sa Ciganlije ne jede svinjsko meso. Ni ovčija creva nisam naš'o.
  (Winnipeg/Manitoba je obor svinjskog mesa i bakterije ”escherichia coli”, koje ”XL Foods” iz Alberte izvozi po celoj Kanadi, ali brusa za oštru britvu ni na ciganskom vašaru Dorćola nema.)
  – Hello, I'm Michael sa Dorćola iz Winnipega, već 20 godina sam direktor najveće zgrade u Winnipegu na čišćenju wc-šolja i u podrumu imam besplatan stan, ali moj gazda je prodao celu zgradu i ja sam ostao bez stana. A znaš kako je strani jezik, ovi glupi Kanađani govore neki engleski jezik, a ja samo dorćolaški znam, i niko me ne razume…

 12. Ivan_KS kaže:

  Najjači deo video klipa za mene je kad Koštunjavi ubaci Ustav u veš-mašinu i pusti centrifugu. E, to je bio pravi Harlem šejk, sve mačke su se razbežale kad je mašina veselo počela da jurca po Starom gradu…

  1. Tagore kaže:

   Dokaz: http://www.oecdbetterlifeindex.org/
   Bangladesh, Liberia & Serbia su glavni, a SAD ima 73 miliona bogatih pudlica i pasa drugih rasa, samo 50 odsto gladnih stanovnika i «the new ObamaCare facts» obeznih stanovnika na ”wife-swapping” dilemi.

   S toga naši političari predlažu da i mi usvojimo Boko Haram zakon (o grehu zapadnog obrazovanja), da se denemo daleko od evropskog kontinenta na Kilimandžaro, na Himalajima ili po visokim stepama Mongolije u pustinji Gobi gde jak do jaka brsti.
   Nova naučna istraživanja srpskih političira donose zaključak da bi po ugledu na regeneraciju pustinjskih guštera i nama mogao da naraste davno izgubljeni rep.

 13. vita-brevis kaže:

  Pa, boga ti, ovo su DSS-ove Modelsice? Triling asova? Ima li ikakve nade, da gostuju po splavovima, tj. ostacima Srbije, kakvom su je oni zamišljali?

 14. klasa kaže:

  Za politicku boraniju koja posle njega upravlja nasim zivotima,ovaj covek je uvek bio i bice KLASA.Intelektualna i moralna.
  Inace,super je tekst.

 15. Guslar Perun kaže:

  Samo se vi zezajte, covek je uspeo da svojim plesom osvesti jednog od nas. Presela mu pica i otisao po burek. Povratak korenima, ‘bes picu , burek je zakon ! Bravo Vojislave !

 16. Milovan kaže:

  Očekujemo ga u subotu i kod Minimaksa!

 17. NNN kaže:

  A pre mesec dana je trampio kasetu Lambade za CD Makarene

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *