njuz-autor

AUTOR: urednistvo

21. jan. 2012

Koštunica moli kosovske Srbe da nešto urade kako bi imao povod da se oglasi

Koštunica smatra da je neprimereno da govori o bilo čemu osim o Kosovu

BEOGRAD, 21. januar 2012, (Njuz) – Predsednik Demokratske stranke Srbije Vojislav Koštunica apelovao je na Srbe sa severa Kosova da urade bilo šta kako bi on imao povod da se oglasi.

– Ukoliko stanje ostane nepromenjeno, neću imati povoda da se oglasim i govorim o Kosovu sve do 15. februara za kada su zakazani referendumi u četiri opštine na severu Kosova. Zato očekujem od Srba sa severa naše južne pokrajine da se ponašaju odgovorno i ne podlegnu apelima i pritiscima Beograda i međunarodne zajednice o potrebi za smirivanjem situacije – poručio je Koštunica.

Lider DSS-a je još rekao da nije primereno da on, kao osoba koja najviše brine za Kosovo, govori o drugim društveno političkim dešavanjima u Srbiji.

– Ako bih pristao da se javnosti obratim na neku drugu temu, to bi značilo da pristajem na politiku koju vodi sadašnja Vlada Srbije, a koja se, svi znamo, zarad sitnih nagrada Evrope i politike “Evropa nema alternativu” već prećutno odrekla kolevke srpstva – navodi Koštunica u saopštenju.

Bane Grković

 1. scoby kaže:

  Neka saceka da se istutnji “mesec Slava” , jer veliki vernici u januaru nista drugo ne rade, nego se druze na Slavama. A, treba i vremena da se pronadje odgovarajuca zamena za privremeno sprecenog zvonka.

 2. Jordan kaže:

  Nemam srca da mu kazem, da se na Kosovu svakodnevno nesto desava.
  Kukace kako ga niko nije obavestio… Nisam ja kriv sto mu macke iscepaju stampu svako jutro.

 3. snezana kaže:

  mene zanima da li je bio u Beogradu ili u Belanovici u trenutku davanja izjave

 4. Periko kaže:

  I treba da nas kolju i da nam vade organe bolje nismo ni zasluzili kad pljujemo sami sebe i sprdamo se sa nesrecmo sopstveng naroda .Prava je sreca sto nam je natalitet ovako mali tako da cemo i ovako nestati

 5. mamamimi kaže:

  A je li on obavešten da su se Nataša i Goca razvele od svojih muževa? Mogao bi povodom toga neko saopštenje da sklepa…

 6. ariela kaže:

  on bi sad ako mu je dosadno mogao postati aktivan clan drustva za zastitu macaka…s posebnim osvrtom na sudbinu macora na Kosovu u ovo tesko vreme…tamo se itekako krse macja prava ali nema pravog coveka koji bi reagovao i organizovao miting…

  1. celtic kaže:

   Pravda za mace, dolje ljudi!

 7. Beli kaže:

  Daj preduzmite nesto narode Kosova, vlast treba da se vadi na vas i da sprema medijsku propagandu.

 8. Beli kaže:

  On je ovim izjavio da narod Kosova treba da uzmu stvari u svoje ruke, jer vlada nece nista da preuzme, dok se nesto ne desi.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *