njuz-autor

AUTOR: urednistvo

09. jul. 2011

Afere se obnavljaju bez Kraljeva

Kraljevo

Građani Kraljeva uznemireni nakon najave da ni tokom narednih meseci neće biti afera u ovom gradu

KRALJEVO, 9. jul 2011, (Njuz) – Nakon što je tokom jučerašnje posete Kraljevu premijer Srbije Mirko Cvetković izjavio kako je ovaj grad obnovljen bez afera, oglasilo se i Uruženje bivših ministara i biznismena (UBMB). U saopštenju ovog udruženja stoji da su njegovi članovi zaobišli ovaj grad, ali da to nikako ne treba protumačiti kao prestanak njihovog delovanja širom zemlje.

– Ne bi trebalo pogrešno protumačiti izjavu premijera Cvetkovića i iz nje izvući zaključak da je završeno sa aferama – stoji u zvaničnom saopštenju ovog Udruženja koje čini 70 članova među kojima ima više bivših ministara i uspešnih biznismena – Obnova Kraljeva nije bila zanimljiva UBMB-u, tako da smo ovaj grad preskočili, što ćemo verovatno činiti i tokom narednih meseci, ali najavljujemo delovanje u nekim drugim srpskim gradovima.

Građani Kraljeva strahuju da ako bi se biznismeni povukli, grad može potpuno da zamre i da u tom slučaju zemljotres ne bi bila najgora stvar koja im se desila.

– Kako u Srbiji ne postiji ozbiljan posao bez propratne afere, naravno da smo zabrinuti jer to znači da ni dosadašnja obnova Kraljeva nije rađena dovoljno ozbiljno. Najava UBMB-a da ni tokom narednih meseci neće delovati na području naše opštine, mogla bi da znači prestanak ulaganja u ovaj grad. Nadam se da će biznismeni još jedanput razmotriti svoju odluku, jer ima u Kraljevu dovoljno poslova od kojih se može dosta zaraditi – smatra Slavko Petrović, ekonomista iz Kraljeva.

Miroslav Vujović

  1. technocaja kaže:

    Na Granici Moguceg ;)

  2. petar D kaže:

    gde se jos moze nabaviti auspuhovane govedine i da li ste primetil negde usput i svinjetine koju inace bolje volim! Ps. ako ima neki zainteresovan za spljeskane macke i kerove tkdj dugo auspuho…..neka navrate u Becej sve to nudimo—-gratis!!!!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *