njuz-autor

AUTOR: urednistvo

30. aug. 2011

Tinejdžer od majke nasledio sposobnost da iznervira oca

Tinejdžer koji, poput svoje majke, može da iznervira oca za manje od 10 sekundi

ZRENJANIN, 30. avgust 2011, (Njuz) – Zrenjaninski maturant U.P., koji prema mišljenju čitave familije i porodičnih prijatelja u svemu podseća na svog oca Stefana, nasledio je od svoje majke jedinstvenu sposobnost da oca izbaci iz takta posle svakog razgovora u kojem izgovori više od tri rečenice.

– Čitavog svog života moj sin je delovao kao preslikana verzija mog supruga – priznaje tinejdžerova majka Snežana – Pored toga što je strašno ličio na njega, posedovao je bukvalno sve njegove osobine koje su mi smetale. Skoro nikad me slušao dok pričam, bio je jako neuredan, nije spuštao dasku na WC šolji, strašno je srkao i mljackao dok je jeo, podizao je noge na sto, opšte uzev bio je prilično iritantan, baš kao i moj muž – kaže majka, prema čijim rečima se sve promenilo kada je njen sin ušao u pubertet.

– Dok je u detinjstvu veoma teško uspevao da iznervira svog oca, već od trinaeste godine počinjao je sve lakše da ga izbacuje iz takta. Svake naredne godine imala sam utisak da mu je potrebno sve manje vremena da natera mog muža da urla na njega, dok sada mislim da u bilo kom trenutku, bez obzira koliko mu otac bio raspoložen, može za manje od deset sekundi da ga dovede do nervnog sloma – kaže Snežana, koja u svom sinu sve više prepoznaje i neke svoje osobine koje smetaju njenom suprugu, kao što su nemarnost prema novcu, potreba da bude u centru pažnje i česte promene raspoloženja.

– Za majku ne postoji ništa lepše nego kada u svom detetu vidi neku svoju osobinu na koju je veoma ponosna – smatra tinejdžerova majka.

Marko Dražić

Goran Mirković

 1. ja kaže:

  Ma sta je tu cudno? Sinovi na majke lice :))) xD

 2. Mirko kaže:

  Da, lice na majke fizicki, ali tokom odrastanja kopiraju ponasanje svoga oca. Kasnije, kada postanu tinejdzeri, koji svemu i svakom kontriraju, nauce sta je to sto nervira roditelje, tako da oca nerviraju po istom obrascu po kom ga nervira i majka. Otud odjednom majcine osbine.

 3. ana kaže:

  Savetujem mami da pod hitno menja ‘tatu’.

  1. Ђеки kaže:

   Или тати да мења маму – може цела ситуација и с те стране да се гледа…

 4. Tetka kaže:

  Е, ако је црногорац, ускоро ће, ако већ није, почети да пушта и бркове – да би личио на мајку :)

 5. Tetka kaže:

  Е, ако је црногорац, ускоро ће почети да пушта и бркове – да би личио на мајку :)

  1. THC kaže:

   E ovo je cist nacionalizam i to nije u redu….

   Unuk: Baba, jesi li ti rasista?
   Baba: Ne znam ja sta ti je to…
   Unuk: Dobro. Je li mrzis crnce?
   Baba: A sto bi ih mrzila, pa nisu cigani…

 6. Kum Spasoje kaže:

  to je zato što mu se dozvoljava da izgovori više od tri rečenice.
  To treba gaziti odmah posle prve.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *