Kršenje predizborne tišine je krenulo sa juga Srbije
njuz-autor

AUTOR: MarkoKovac

24. apr. 2016

Krčanje creva građana ugrozilo predizbornu tišinu

CELA SRBIJA, 24. april 2016, (Njuz) – Juče rano ujutru, u jeku predizborne tišine, prvo su zakrčala creva građana sa juga Srbije, da bi se brzinom svetlosti krčanje proširilo na celu teritoriju republike Srbije, preneli su svi svetski mediji.

Juče pre prvih petlova začula su se prva krčanja creva stanovnika Prokuplja, Niša, Pirota, Leskovca i Kuršumlije, čime je narušena predizborna tišina uoči prevremenih parlamentarnih izbora u Srbiji. Ovi neprijatni i uznemirujući zvuci su se zatim proširili i na teritoriju Srema, Mačve, Raške, Banata, Šumadije i Pomoravlja da bi ubrzo zahvatili i sve beogradske opštine, izuzev par vila na Dedinju i jedne višespratnice u Nemanjinoj ulici.

-Zabeleženo je do sada širom Srbije ukupno 6.737.808 krčanja creva građana sa pravom glasa. Od tog broja 51,3% krčanja spada u visokofrekventna sa jačinom većom od 90 decibela. To je ozbiljna buka koja je u potpunosti ugrozila predizbornu tišinu čime se i regularnost samih izbora dovodi u pitanje – saopšteno je iz Republičke izborne komisije.

Opozicioni lideri su istakli da će, ukoliko se kršenje predizborne tišine nastavi, povući svoje liste iz izborne trke jer je nemoguće da građani, usled tolike buke, na birališta izađu u miru i tišini. Reagujući na ovu izjavu, vladajuće stranke su poručile da je reč o orkestriranoj hajci na premijera koji razume građane i njihove probleme sa crevima te da će još jače i istrajnije nastaviti da se bori za njih i budućnost njihovih abdomena.

Marko Kovač

 1. Ja sam kaže:

  Prdi se vucicu na krecenje creva gradjana Srbije, ali mora da saceka. Ne zbog izborne tisine…Slina mu zacepio analnu cev.

  1. Ja sam kaže:

   aca:
   -Za 4 godine skorenicemo gladne u Srbiji.
   Prosiricemo groblja i produbiti sva grobna mesta.
   Gradicemo Srbiju pod zemljom.
   Tomo, kopaj!

 2. voya montoya kaže:

  Dok dobuje kiša u ritmu tam tama aaaa,blago si ga nama…Ustala je Srbija uprkos monsunskoj kiši…

  1. sremac kaže:

   Braća, dobje kiša u ritmu tama, tama

 3. voya montoya kaže:

  ja bi da citiram: Tišina tamo.!!!Nego ako su Nemci ušli 10.travnja 1941. u Zagreb,kada su ušli na Batrovce,neplativši putarinu???

 4. Свака част Вучићу kaže:

  Ја сам јутрос рано већ био на биралишту и – таман да ми кажипрст прсну оним чудом – мени закрчаше црева. Посматрачи су се одмах узнемирили, почели да ослушкују ко од присутних ремети изборну тишину, али ја сам се правио невешт, само сам им очима показао на бакицу која је стајала иза мене. Шта су са бакицом после радили – не знам.

 5. Рубљов kaže:

  Ми смо, породично, вукли кашике по празном тањиру да забашуримо заглушујућу буку црева која крче…Звучи глупаво, али делује ! Још кад се најмлађе дете сетило кутлаче и чорбалука на које је већ одавно паучина пала…Татина паметница, гладна а домишљата…Их, да је којим чудом сита, чега би се све досетила…

 6. milan (nisam odavde) kaže:

  Zato su se neki lideri dosetili, pa svoje glasace snabdeli već popunjenim listićima, da im služe kao zvucna izolacija!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *