nazad na vrh

Kremansko proročanstvo najavljuje poskupljenje u DIS-u

Naš sagovornik je podsetio da je Kremansko proročanstvo do sada sve pogodilo

KREMNA 15. novembar 2012, (Njuz) – Najveći živi tumač Kremanskog proročanstva Stefan Panić, obavestio je javnost da bi, po predviđanjima Mitra Tarabića iz 19. veka, u DIS marketima uskoro moglo da dođe do poskupljenja.

Da podsetimo, upravo je Panić, tumačeći drevne zapise koje su nam ostavili Mitar i Miloš Tarabić otkrio i javnosti obznanio pojavu DIS-a na našem tržištu, tako da bi njegovu najavu poskupljenja u ovom trgovinskom lancu trebalo ozbiljno shvatiti.

– Godinama tumačim Kremansko proročanstvo i nikad mi se nije desilo da pogrešim. Predvideo sam kišu u novembru prošle godine, najavio promenu kursa evra, pa i pojavu DIS-a. Pre nekoliko dana sam ponovno iščitavajući Kremansko proročanstvo otkrio da su Tarabići najavili skoro poskupljenje u prodavnicama ovog trgovinskog lanca. Kao i uvek do sad o tome sam obavestio javnost koja ima pravo da zna ovakve stvari – izjavio je Panić za Njuz – Na insistiranje DIS-ovog menadžmenta opet sam analizirao tekst Proročanstva i potvrdio im da se u njemu misli baš na DIS, a ne na neki drugi trgovinski lanac, kao što su oni ponadali.

Panić je izjavio da se u ovoj mističnoj knjizi mogu naći odgovori vezani za budućnost Srbije, pa čak i rezultati italijanske i engleske lige.  Naš sagovornik nije hteo da otkrije sve detalje, jer smatra da to ne bi bilo etički, ali je samo pred kraj razgovora pitao da li možda imamo 1.000 dinara da mu pozajmimo da odigra na Brešu.

Bojan Savić

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
 1. Uh, odahnuo sam, ma neka samo nama poskupljenja, dobro je da Kremansko proročanstvo nije najavilo prazne rafove u samoposlugama kao devedesetih! A svi potrebni uslovi su se stekli.

 2. Opa,a ja imao dojavu da će Breša da odigra X.

 3. Orakelspruch je jebena pojava… Možda nam proreknu i neki procvat, a onda nas ništa neće zaštititi od najezde kurda, šiptara i turaka. Ko da im posle objasni da je tolmač loše odgonetnuo Mitrove baljezgarije?

 4. Još jedan ‘homo erectus’ ?

 5. Javlja li ti se sta ce biti sa Miskovicem….cisto onako pitam…

 6. Za sve koji hoce da dobiju popust u DIS-u evo sta treba da urade:
  Namazati se kecapom po glavi,skinuti se i obuci samo gace od staklene vune,zatim otici do najblizeg trznog centra i vikati “Slobo Sadame!”.
  Ovo je recept za skidanje uroka na poskupljenje zivotnog standarda,a dolazi od svetski(i nebeski) priznatog maga Milana Tarota.
  Sa ovim se ujedno lece pediculis pubis kao i bracno stanje(u slucaju da hocete razvod ili da se nikad ne ozenite).

  PS.Milan javlja da ce Bresa biti 2

 7. Ciko,Ciko!
  Pogodi kada ce Federer da pobedi Novaka?
  Stefan:
  Onda kada Novak izgubi.

 8. Omanuli ste!
  Već je poskupelo. Sve!

 9. Ima i ona stara vest otvara se DIS u Požarevcu, već nekih par godina :)

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix