Goluboviću je zbog učešća u Farmi uručen poziv za Parove
njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

20. jan. 2016

Kristijan Golubović priveden zbog neodazivanja na poziv za učešće u Parovima

KRALJEVO/BEOGRAD, 20. januar 2016, (Njuz) – Kraljevačka policija uhapsila je sinoć Kristijana Golubovića zbog neodazivanja ma poziv za učešće u Parovima, saznaje Njuz.

Prema nezvaničnim saznanjima beogradska policija je planirala da privede Kristijana još juče ujutru, ali je sa njegovim braniocima dogovoreno da se Golubović do 14 časova pojavi u Parovima što on nije učinio.

Podsetimo, Goluboviću je zbog učešća u Farmi uručen poziv za Parove, međutim on se u rialitiju pojavio u nedelju samo na par sati, nakon čega je pušten, uz obećanje da će se ponovo pojaviti u ponedeljak ujutru, nakon čega je svoj izostanak pokušao da opravda ozbiljnim zdravstvenim problemima.

-Kristijanu je određeno zadržavanje do 48 sati i on bi danas trebalo da bude saslušan kod tužioca – rekao je za Njuz njegov advokat Gvozden Grgur – Moj klijent ima kompletnu zdravstvenu dokumentaciju koja pokazuje da on zbog svog stanja ne može biti upućen u Parove. Uputili smo Prvom osnovnom sudu molbu za odlaganje učešća u tom rialitiju i očekujemo pozitivan ishod – izjavio je Golubovićev branilac.

Milomir Marić, glavni i odgovorni urednik televizije Hepi, izrazio je nadu da će Golubović odgovarati zbog svog ponašanja.

-To što Kristijan radi je nečuveno! Pa nije poziv za Parove neka tamo zatvorska kazna pa da može svako da ga odlaže i izbegava kako god mu padne na pamet – istakao je Marić.

Soko Sokolović

 1. Voj Can kaže:

  Nadam se da ce sudija imati tazumevanja i da ce ga kazniti sa samo mesec dana boravka u sledecem velikom bratu ili narednoj farmi…

 2. Ja sam kaže:

  Potpuno razumem coveka.
  Ipak nisu Parovi njegov nivo.

 3. milan (nisam odavde) kaže:

  Iz krugova bliskih Kristijanu je procurilo da je pravi razlog neodazivanja pozivu ustvari njegova zelja da se u potpunosti posveti predstojecim izborima.,, Za partiju su ovi izbori od ogromne vaznosti i ljudi kao ja su neophodni da sve protekne po planu” – kazu da je izjavio Kristijan!

 4. Рубљов kaže:

  кристијан је требало да иде у Давос, али не, ми опет шаљемо стенд – ап комичара, да нам цео свет смеје…кристијане, иди у Давос, молим те!

  1. deda Dragan kaže:

   … kristijane budala si ako i ti odeš u Davos.

 5. Ja sam kaže:

  Pored redovne i komunalne dobismo i rijaliti policiju.
  U toku je i formiranje i GUP-a- Glasacko Ubedjivacke Policije.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *