njuz-autor

AUTOR: urednistvo

01. dec. 2022

Kristijano Ronaldo propušta sledeći meč zbog loše počupanih obrva

KATAR, 1. decembar 2022, (Njuz) – Kapiten portugalske reprezentacije propustiće utakmicu protiv Južne Koreje jer mu se u utorak dogodio neočekivani peh sa obrvama.

Ronaldov dugogodišnji frizer Žoao Kosta za Njuz otkriva da je do nezgode došlo u utorak uveče kada je posetio reprezentativca Portugala kako bi mu odradio redovno fazoniranje svih dlaka na glavi.

– Sve je krenulo normalno kao i svakog dana. Prvo sam sredio zulufe, da budu onako tanki i špicasti, baš kako Kristijano voli. Zatim sam mu skunuo po dva milimetra sa strane i malo istanjio krajeve, kako bi njegova frizura delovala kao da se ne trudi previše oko nje. Sve vreme smo na tevu gledali utakmicu Argentina-Poljska – kaže Ronaldov frizer.

– Do nezgode je došlo kada je dosuđen penal za Argentinu. U tom trenutku sređivao sam mu levu obrvu, tačnije pokušavao da mu brijačem napravim lažni ožiljak kako bi izgledao kao “loš momak”. Kada je golman Poljske odbranio penal Mesiju, Ronaldo je od sreće skočio iz stolice i tad se dogodila nesreća – nastavlja priču vidno uzrujani frizer.

– Lažni ožiljak je bio nekih 2 milimetra više ulevo nego inače. Obojica smo se sledili od šoka. Ronaldo je prebledeo kao krpa, a ja sam od straha povratio po njegovim kopačkama. I sad mi se malo sloši kad se setim – otkriva nam gospodin Žoao.

Kako Njuz saznaje očekuje se Ronaldo zbog peha sa obrvom propusti samo jedan meč i da će u osmini finala nastupati sa zaštitnom maskom koju fudbaleri nose kada slome nos.

Vladimir Vuković

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *