njuz-autor

AUTOR: urednistvo

16. dec. 2020

Krizni štab će na hitnoj sednici zakazanoj za sutra usvojiti mere koje su važile do juče

BEOGRAD, 16. decembar 2020, (Njuz) –  Krizni štab za borbu protiv koronavirusa zakazao je za sutra hitnu sednicu na kojoj će, kako je saopšteno, biti usvojene oštre mere za sprečavanje širenja epidemije čija je primena važila do juče.
Kako se navodi u saopštenju, Krizni štab će do kraja insistirati da je primena mera, koje će sutra biti usvojene, do juče morala biti oštra i neselektivna.
– Apelujemo na građane da budu ozbiljni i shvate ozbiljnost situacije. Morali su do juče da se pridržavaju svih mera koje ćemo sutra predložiti jer su životi ljudi u pitanju, a zdravstveni sistem je pred kolapsom. Ako se nisu pridržavali onoga što ćemo sutra usvojiti, crno nam se piše – saopšteno je iz Kriznog štaba.
Takođe se navodi i da će pripadnici Komunalne milicije odmah po usvajanju ovih mera proveravati i kontrolisati da li su ih se građani do juče pridražavali.
– Dobili smo uverenje od Vlade Republike Srbije da će na kontroli koliko su se građani pridržavli onoga što ćemo predložiti biti angažovani svi komunalni milicajci, kontrolori parking serivsa, kao pripadnici redovne policije. Svi koji se nisu pridržavali mera koje ćemo usvojiti biće novčano kažnjeni – navodi Krizni štab.
Bane Grković
  1. voya montoya kaže:

    Hoce li napokon , i Krizni Stab dobiti dzipove …??

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *