nazad na vrh

Krizni štab će na hitnoj sednici zakazanoj za sutra usvojiti mere koje su važile do juče

BEOGRAD, 16. decembar 2020, (Njuz) –  Krizni štab za borbu protiv koronavirusa zakazao je za sutra hitnu sednicu na kojoj će, kako je saopšteno, biti usvojene oštre mere za sprečavanje širenja epidemije čija je primena važila do juče.
Kako se navodi u saopštenju, Krizni štab će do kraja insistirati da je primena mera, koje će sutra biti usvojene, do juče morala biti oštra i neselektivna.
– Apelujemo na građane da budu ozbiljni i shvate ozbiljnost situacije. Morali su do juče da se pridržavaju svih mera koje ćemo sutra predložiti jer su životi ljudi u pitanju, a zdravstveni sistem je pred kolapsom. Ako se nisu pridržavali onoga što ćemo sutra usvojiti, crno nam se piše – saopšteno je iz Kriznog štaba.
Takođe se navodi i da će pripadnici Komunalne milicije odmah po usvajanju ovih mera proveravati i kontrolisati da li su ih se građani do juče pridražavali.
– Dobili smo uverenje od Vlade Republike Srbije da će na kontroli koliko su se građani pridržavli onoga što ćemo predložiti biti angažovani svi komunalni milicajci, kontrolori parking serivsa, kao pripadnici redovne policije. Svi koji se nisu pridržavali mera koje ćemo usvojiti biće novčano kažnjeni – navodi Krizni štab.
Bane Grković
Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
Tagovi:
  1. Hoce li napokon , i Krizni Stab dobiti dzipove …??

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix