njuz-autor

AUTOR: urednistvo

22. okt. 2020

Krizni štab saopštio da imamo najveći broj zaraženih od početka neskrivanja podataka

BEOGRAD, 21. oktobar 2020, (Njuz) – Krizni štab apelovao je danas na građane da poštuju sve mere, jer je proteklog dana zabeležen najveći broj zaraženih od kovida 19, još od kada su počeli da ne kriju podatke od javnosti.

Kako saznaje Njuz, na hitnoj sednici Kriznog štaba saopšteno je da je juče zabeleženo čak 512 novih slučajeva, što je ubedljivo najveći broj od kako su prestali sa muljanjem.

– Ako se građani pod hitno ne uozbilje, uskoro bi zvanični podaci mogli da budu skoro isti kao nezvanični iz jula meseca – saznaje Njuz u Kriznom štabu.

Članovi Kriznog štaba napominju da se proteklih meseci suočavaju sa brojnim sumnjama ljudi u njihove podatke i da su smislili način kako će sa ovim da izađu na kraj.

– Svaki izveštaj o novom broju zaraženih završavaćemo sa “majke mi”. Ubuduće ćemo iznositi samo istinu. Majke mi – zaključuje naš sagovornik.
Nenad Milosavljević
  1. Milan (nisam odavde) kaže:

    Nastupiće veliki belaj u Srbiji, ako i druga dostignuća i rezultati predju sa ,,majke mi” skale, na skalu stvarnih i realnih rezultata!

  2. Vlaska magija kaže:

    Sve smrad životinjski i psiha monstrumska bolesna.

  3. voya montoya kaže:

    Sto bi bilo u stilu onih , koji podizu cene na srbskom trzistu… !! Doslo je do uskladjivanja istina i lazi ( proizvoljnih tvrdnji )…?? Bitno je da nema inflacije gluposti i hiperinflacije mera po Zakonu Entropije…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *