njuz-autor

AUTOR: urednistvo

13. aug. 2021

Krizni štab za nekoliko dana objavljuje zašto ste krivi za porast broja zaraženih

BEOGRAD, 13. avgust 2021, (Njuz) – Krizni štab najavljuje da će već za koji dan održati sednicu na kojoj će biti usvojen spisak razloga zbog kojih ste odgovorni za novi rast broja obolelih od korone, saznaje Njuz.

Očekuje se da će na ovom sastanku biti reči o greškama koje ste počinili prethodnih meseci i tako uzrokovali dolazak novog talasa epidemije.

– Epidemija se ponovo rasplamsava, broj zaraženih svakodnevno raste, pa smo prinuđeni da hitno reagujemo. Zato smo zakazali sastanak na kome ćemo detaljno analizirati trenutno stanje i doneti zaključak zašto ste krivi za ovako nepovoljan razvoj situacije – kaže epidemiolog Predrag Kon.
– Početak školske godine nam je na pragu što donosi nove izazove i povećava rizik od širenja zaraze. Naša dužnost je da reagujemo pravovremeno i jasno utvrdimo vašu odgovornost za povećanje broja obolelih i haos koji nas očekuje tokom jeseni – poručuje Kon.
Po njegovim rečima, primećeno je da ste se tokom leta opustili, putovali na godišnje odmore i ponašali prilično neodgovorno.
– Masovna okupljanja su i dalje najveća žarišta epidemije. Videli smo da ste u prethodnom periodu posećivali fudbalske utakmice, muzičke festivale i političke skupove što je potpuno neprimereno aktuelnoj epidemiološkoj situaciji. Ne bih da prejudiciram, ali verujem da kolege iz Kriznog štaba dele moje mišljenje i da ćemo vas jednoglasno osuditi. Trenutno radimo na prikupljanju podataka o vašem ponašanju. pa verujem da ćemo ubrzo imati jasnu sliku šta ste sve uradili da dođe do skoka broja zaraženih – zaključio je Kon i najavio da će jednom sigurno biti održana sednica na kojoj će biti reči o merama borbe protiv epidemije.
Nenad Milosavljević
 1. Vrač kaže:

  Krizni kretenizam je dostigao vrhunac eksplodirace narod i biće kraj gori nego prvim naprdnjacima.

  1. voya montoya kaže:

   Kriticna masa je odavno kriticno…stondirana…tako da nas ocekuje tzv.TV vruca poiticka jesen…i tako…vec 30 leta…

 2. Anoniman kaže:

  Ako je stvarno tako, zašto su onda iste te vlasti dozvolile skupove kad su znali da će doći do “proširenja epidemije”? Može li odgovor na to? Zašto su dozvolili da ljudi odlaze iz države ali da i u nju ulaze? Koj je fora?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *