nazad na vrh

Krkobabić: Ponudiću Vučiću da mi bude unuk

Tanjug
Krkobabić smatra da će Vučić sa položaja jednog od njegovih unuka pružiti još veći doprinos u borbi za očuvanje penzionerskog standarda FOTO: Tanjug

BEOGRAD, 18. februar 2016, (Njuz) – Partija ujedinjenih penzionera Srbije odlučila je da raskine dugogodišnju saradnju sa SPS-om, a njihov predsednik Milan Krkobabić najavio je da će razgovarati sa Aleksandrom Vučićem i ponuditi mu da na sledećim izborima nastupe kao deda i unuk.

– Premijer Vučić se pokazao kao najveći borac za prava penzionera. Za vreme svog mandata se ponašao se kao pravi Krkobabić i mislim da je potpuno zaslužio da dobije status mog unuka – kaže predsednik PUPS-a.

– Podsetiću vas da je premijer održao svoje obećanje da neće smanjivati penzije. Naši najstariji sugrađani su prepoznali veliki trud koji je uložio da bi njima bilo bolje i dobrovoljno se odrekli dela svojih primanja kako bi mu pomogli u sprovođenju reformi. Smatram da bi sa položaja jednog od mojih unuka mogao da pruži još veći doprinos u borbi za očuvanje penzionerskog standarda i iskreno se nadam da će on prihvatiti ovaj predlog – poručio je Krkobabić.

Razgovori između porodice Krkobabić i premijera Vučića će uskoro otpočeti, kažu u PUPS-u. U ovom momentu se detaljno razmatraju svi aspekti buduće saradnje tokom predizborne kampanje i raspodela mesta u upravnim odborima posle izbora. Kako saznaje Njuz, Krkobabići su već odredili funkcije na koje mogu računati Vučićevi unuci čim se rode.

Bojan Savić

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
 1. Uzo deda svog unuka,
  Metno ga na krilo,
  Pa uz gusle pevao mu
  Što je negda bilo.

  Pevao mu srpsku slavu
  I srpske junake,
  Pevao mu ljute bitke,
  Muke svakojake.

  Dedi oko zablistalo,
  Pa suzu proliva,
  I unuku svome reče
  Da gusle celiva.

  Dete gusle celivalo,
  Onda pita živo
  “Je li, deda, zašto sam ja
  PEDER?

  “Ti ne shvataš, Vuce malo,
  Mi stariji znamo
  Kad odrasteš, kad razmisliš,
  Kazće ti se samo!”

 2. Da bi ova zajednica uspela deda mora biti vican poslu menjana pelena! Njegov unuk je, od pocetka mandata, sad vec 4 godine naucio da pelene puni takvom brzinom da mu jedino deda vrlo vican i brz u menjanju moze biti od koristi. A ovo sto radi poslednjih meseci i dana ni dve babice i tri dede nisu u stanju da ociste i promenu. Cini mi se da ce ova veza ipak biti kao u onoj drugoj pesmici:
  ,,cun se ljuljnu…ode sanak pusti”!

 3. Slucajno sam ga gledo na reklamama TV Dnevnika RTS-a. Na njegovoj promociji nigde penzionera. Sve neke koke oko 50+ , ni za
  supu vise nisu – mlade penzionerke bez crvene marame. Delovao je kao prodavac eliksira u c- klasi spageti vesterna. Olinjao a vice:
  -Glasajte za stranku vase buducnosti,…, a to ce vas kostati samo 10% penzije a za dve osobe samo jos 10% i za drugog glasaca.
  Svuda sam uzimao 50 %, ali za vas ekstra popust.
  Dragi penzioneri, navalite dok ste jos zivi !
  PS. Ljudi, koliko bre tih Krkobabica ima, kao Fantom iz “Zabavnika” – neunistivi i svi neke fore.

 4. Ako toliko brinete za standard penzionera, zasto ste smanjili penzije?

 5. Aksentija drma skleroza pa ne prepoznaje Mirka Topalovića…

 6. Postoji i opcija B : Da njemu vučko bude majka, pa mu da da sisa. Što se tiče prepovijanja to je muka, mator je pa mnooooogo sere !

 7. Stvarno nema smisla tako da priča, Vučić ćale može da mu bude.

 8. A da li bi Krkobabić mogao da pošalje Vučića u penziju?

 9. Ma nije bate, već će njega Vučić da usvoji, pošto su mu dedu zaklale ustaše, te dedu nije ni zapamtio, nije uz dedu odrastao pa je verovatno zato pe..r.

 10. Baš lepo što će izaći zajedno na izbore – da ih “nagradimo” što nam nisu smanjili
  penzije, jer to mi već duže od godinu dana dajemo dobrovoljni prilog u visini od
  20-25% od ionako skromnih penzija.

 11. SNS sporazumom primljen u omladinu PUPS-a.

 12. Sada imate šansu da u poplavama potopite krkubabića. Prenesite penzije u banke, pokažite legalno šta mislite.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix