nazad na vrh

Krkobabići podneli zvaničan zahtev za registrovanje svoje dinastije

Krkobabići smatraju da su se stekli svi neophodni uslovi

BEOGRAD, 18. jun 2013, (Njuz) – Porodica Krkobabić zatražila je od republičkih vlasti da bude priznata i zvanično proglašena kao dinastija jer su se, smatraju članovi te familije, stekli svi neophodni uslovi, saznaje Njuz.

Ulaskom Stefana Krkobabića u politiku ostvarenje minimalni broj od tri člana jedne porodice koji su aktivni u politici i javnom životu.

Slavko Panjković, poznati domaći dinastolog, kaže da prema običajnom i nepisanom pravu Krkobabići imaju pravo da registruju dinastiju pod svojim prezimenom.

– U javnosti je ostvarena kritična masa Krkobabića, koja je neophodan uslov da bi dinastija bila zvanično proglašena. Oni su, koliko je meni poznato, predali zahtev i očekujem da Skupština Srbije o tome raspravlja po hitnom postupku, najverovatnije pre rasprave o rebalansu budžeta” – rekao je Panjković za Njuz.

Prema njegovim rečima, Krkobabići takođe moraju da poseduju bar jedan fond, ali to ne sme da bude Fond za penzijsko-invalidsko osiguranje.

– Fond mora da se istakne po dobrotvornom radu i pomaganju ljudima van same porodice, a jedan od uslova biće i da u naredne četiri godine u javni život uđe još jedan ili dva člana porodice Krkobabić – objasnio je sagovornik Njuza.

Nenad Milosavljević

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
 1. Za naredne četiri godine će se Djenka postara,nema da brigaju…

 2. o ovoj dinastiji ne mora da se pravi tv serija, nego moze odma rijeliti….

 3. Ovaj najmlađi isti Džofri !

 4. Sere mi se kad ih vidim

 5. Moja mudrija ženska polovina kaže da je ova ”srpska dinastija” najlepša na svetu, mada je samo na ženskoj mapi sveta njenh osnovnih škola Emirata i Azerbeijdžana učila o lepotama Balkana.

  I tako smo, kao odlučni vegetalci i vegetarijanci, odlučili da već 2213. godine posetimo sve lepote Balkana, i ponajviše srpsku mudijadu, pa da i mi vidimo kako kulturna srpska dinastija štroji unapređeni srpski narod.

 6. Gadi mi se kad ih vidim. ,,Sa Krkobabićima u budućnost”. Jadni smo ti mi!!! A koliko još takvih dinastija jaše osedlani narod, toga nismo ni svesni.

  • Pa, za pocetak, sef beogradske panduracije Bijelic i njegova mu hanuma i sincic takodje u panduraciji.
   Teze je sa zenskim potomcima nekih dinastija, tu bude ono “izgubljeni u prezimenu”…

 7. Ne znam ima li neke simbolike u nj prezimenu pa se oni mislim tako brzo razmnozavaju ali pretnja da ce biti dinastija je realno ozbiljna…

 8. Treba otici korak dalje i proglasiti rodonacelnika za sveca. Cim se upokoji. Sveti Jovan zastitnik penzionera i ostale sirotinje s pravom glasa.

 9. Baš me zanima kako li će im izgledati dinastički grb obzirom na prezime. Masa penzionerki ionako misli da je ‘Krkobabić’ zanimanje, a ne prezime.

 10. Perverzija izlapelih….nego da nisu zahtevali vanredno zasedanje skupstine ?

 11. Ako proglase dinastiju treba prezimenu da dodaju i reč koja ih određuje, da se zovu Karakrkobabići.

 12. Sa jedne strane to je i dobro. Ne moze da ima seksa na radnom mestu u firmama jer su svi rodjaci.

 13. Da li to znači da će svi pripadnici dinastije dobiti i odrednicu NjKV (Njegovo Krkobabićevsko Veličanstvo) ispred imena?

 14. Din din dinastija serija mi najmilija…

 15. Još jedna dinastija se rađa? Aha!
  Vidoviti “Načelnik beogradske policije zaposlio 15 rođaka i bratance” i (tačka).

  Molim orden za junaka…

 16. Strašno !
  Dvojica naoružanih napadača provalila su danas usred bela dana u otborenom zatvoru ”Montfleury” u Ženevi, gde su ukrali za sada neutvrđenu količinu novca….» oko 300 švajcarskih franaka.

  Nenaoružani zatvorenici, dobri Srbi i Kosovari, su se pobunili u otvorenom zatvoru i vratili pokradeni novac u nezaključanu fijoku, bez koga bi samo ovi zadnji ostali gladni.
  http://www.blic.rs/Vesti/Svet/389336/Naoruzani-pljackasi-provalili-u-zatvor-u-Zenevi-i-ukrali-novac

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix