njuz-autor

AUTOR: Sponzorisan tekst

14. okt. 2020

Krompir u depresiji jer nije izabran da postane Chipsy

BEOGRAD, 14. oktobar 2020, (NJUZ) – 100% domaći krompir, star mesec dana, proveo je nekoliko nedelja u depresiji jer nije prošao audiciju za Chipsy kesicu u koju idu samo pažljivo birani, domaći krompiri koji su obradjeni po najnovijoj svetskoj recepturi.

Prema zvaničnim podacima, ovo je prvi zabeleženi slučaj depresije medju krompirima. Priča je vrlo brzo privukla i pažnju srpske psihološke zajednice.

– Kada su me kontaktirali sa idejom da radim sa ovim domaćim krompirom mislio sam da je u pitanju neka skrivena kamera – kaže za Njuz psiholog Neven Despinić.

– Nikada pre nisam čuo za ovakav slučaj i jednostavno nisam mogao da propustim priliku da pokušam da pomognem – dodaje on.

Kako saznaje Njuz, nakon samo par poseta psihologu ovaj krompir već počeo da se oseća mnogo bolje.

– Pre nego što sam krenuo na terapiju nisam izlazio iz gajbe nedeljama. Imao sam jako loše misli, razmišljao sam čak i da se vratim na selo i odustanem od svega – opisao je svoju situaciju za Njuz ovaj domaći krompir koji je želeo da ostane anoniman.

– Oduvek sam želeo da budem Chipsy i ništa drugo. To je san svakog domaćeg krompira.  Ali evo, nakon samo nekoliko odlazaka kod psihologa, osećam se nikad bolje – tvrdi ovaj krompir.

Krompir dodaje i da planira opet da aplicira za Chipsy kesicu i nada se da će konačno uspeti da ispuni svoj dečački san.

– Imao samo razne ponude od kad sam odbijen za čips, da budem u djuveču, da od mene naprave njoke, pa čak i da budem pomfrit u jednom eksluzivnom restoranu, ali odlučio sam da ipak još jednom pokušam da postanem deo Chipsy porodice jer je to prestiž za svaki domaći krompir – kaže ovaj krompir.

Nakon što su čuli ovu potresnu ali inspirativnu priču ljudi iz Chipsy tima odlučili su da još jednom razmotre njegov slučaj i doneli odluku da u sledećem krugu proizvodnje čipsa saradjuju sa ovim sjajnim 100% domaćim krompirom.

 

Redakcija Njuza

  1. voya montoya kaže:

    Domacinski krompir, sa naduvanim Domacinom s brci , a lici na ustanika PSG …iz Beograda, je GMO…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *