nazad na vrh

Krompir u depresiji jer nije izabran da postane Chipsy

BEOGRAD, 14. oktobar 2020, (NJUZ) – 100% domaći krompir, star mesec dana, proveo je nekoliko nedelja u depresiji jer nije prošao audiciju za Chipsy kesicu u koju idu samo pažljivo birani, domaći krompiri koji su obradjeni po najnovijoj svetskoj recepturi.

Prema zvaničnim podacima, ovo je prvi zabeleženi slučaj depresije medju krompirima. Priča je vrlo brzo privukla i pažnju srpske psihološke zajednice.

– Kada su me kontaktirali sa idejom da radim sa ovim domaćim krompirom mislio sam da je u pitanju neka skrivena kamera – kaže za Njuz psiholog Neven Despinić.

– Nikada pre nisam čuo za ovakav slučaj i jednostavno nisam mogao da propustim priliku da pokušam da pomognem – dodaje on.

Kako saznaje Njuz, nakon samo par poseta psihologu ovaj krompir već počeo da se oseća mnogo bolje.

– Pre nego što sam krenuo na terapiju nisam izlazio iz gajbe nedeljama. Imao sam jako loše misli, razmišljao sam čak i da se vratim na selo i odustanem od svega – opisao je svoju situaciju za Njuz ovaj domaći krompir koji je želeo da ostane anoniman.

– Oduvek sam želeo da budem Chipsy i ništa drugo. To je san svakog domaćeg krompira.  Ali evo, nakon samo nekoliko odlazaka kod psihologa, osećam se nikad bolje – tvrdi ovaj krompir.

Krompir dodaje i da planira opet da aplicira za Chipsy kesicu i nada se da će konačno uspeti da ispuni svoj dečački san.

– Imao samo razne ponude od kad sam odbijen za čips, da budem u djuveču, da od mene naprave njoke, pa čak i da budem pomfrit u jednom eksluzivnom restoranu, ali odlučio sam da ipak još jednom pokušam da postanem deo Chipsy porodice jer je to prestiž za svaki domaći krompir – kaže ovaj krompir.

Nakon što su čuli ovu potresnu ali inspirativnu priču ljudi iz Chipsy tima odlučili su da još jednom razmotre njegov slučaj i doneli odluku da u sledećem krugu proizvodnje čipsa saradjuju sa ovim sjajnim 100% domaćim krompirom.

 

Redakcija Njuza

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
Tagovi:
  1. Domacinski krompir, sa naduvanim Domacinom s brci , a lici na ustanika PSG …iz Beograda, je GMO…

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix