Krstajić ne može da dočeka da vidi ko ide na Mundijal
njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

23. maj. 2018

Krstajić jedva čeka da vidi spisak za Mundijal

BEOGRAD, 23. maj 2018, (Njuz) – Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić izjavio je za Njuz da jedva čeka da vidi spisak igrača koji će predstavljati našu zemlju na Mundijalu.

On je istakao da pažljivo prati objavljivanje spiskova svih selekcija i da mu nije jasno zbog čega još uvek nema sastava naše selekcije.

– Moram da priznam da sam baš nestrpljiv. Video sam da se dosta selektora već odlučilo za konačan sastav reprezentacija koje vode, a ja još uvek ne znam ko je na našem proširenom spisku, a kamoli ko će biti među 23 igrača. Prva utakmica je za manje od mesec dana i mislim da bi ljudi koji se bave sastavljanjem našeg tima konačno trebali da saopšte svoju odluku jer verujem da nisam jedini koji ne može da dočeka taj trenutak – rekao je Krstajić.

– Spisak me interesuje pre svega da vidim da li sam pogodio ko će biti pozvan. Imam u glavi neki svoj spisak, ideje ko bi trebao da ide, kako bismo trebali da igramo, ali šta to vredi kada ništa ne zavisi od mene. Baš je teško kada si u poziciji da nešto čekaš, a na to ne možeš da utičeš – požalio se selektor.

Krstajić je istakao da je svestan toga da ljudima koji odlučuju o sastavu nije lako.

-Znate kako se kaže, u Srbiji ima 7 miliona selektora. Evo čak i ja često pomislim da bih znao šta i kako treba da se uradi, iako to nije moj posao – dodao je on.

Soko Sokolović

  1. scoby kaže:

    A sve je to zbog hrabrog Kokeze koji ne sme da uđe (i izađe) na glavni ulaz FSS, nego se kradom provlači kroz garažu Skupštine Grada. Nema obezbeđene osnovne uslove za rad, pa šta onda očekivati od njegove transmisije Mlađe?

  2. звеѕдан kaže:

    Крстајић прво треба да види своју ДИПЛОМУ за фудбалског тренера! Зато је и отпустио ПРЕДСЕДНИКА Удружења тренера који је постао његов помоћник јер муу диплома још није одштампана

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *