Krstajić nije obrazložio svoju odluku o smeni Ace Stojanovića
njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

21. mar. 2018

Krstajić smenio Acu Stojanovića sa mesta komentatora utakmica reprezentacije

BEOGRAD, 21. mart 2018, (Njuz) – Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić saopštio je danas novinarima da Aca Stojanović više neće komentarisati prenose utakmica naše fudbalske reprezentacije.

On je dodao da je Aca puno dao gledaocima, kao i gledaoci njemu, ali da razloge za ovu odluku neće obrazlagati javno. Krstajić je tom prilikom najavio da će već od meča protiv Maroka komentarisanje utakmica preuzeti iskusni Predrag Strajnić.

– Ne postoji nikakva afera oko komentatorskog mesta. Aca je pametan momak i on je ovu odluku prihvatio mirno. Razgovarali smo pola sata i shvatio je da ova odluka nije uperena protiv njega i da obojica imamo isti cilj, a to je da gledaoci uživaju u prenosima naših utakmica. Ovim potezom želim da malo razmrdam gledaoce jer nam je veoma važno da spremni dočekaju Svetsko prvenstvo. Aca će i dalje biti na RTS-u i pomagaće oko prenosa onoliko koliko bude potrebno, u zavisnosti od protivnika sa kojim igramo i važnosti utakmice – istakao je Krstajić.

Strajnić je izjavio da je za mesto zvaničnog kometatora prenosa fudbalske reprezentacije za njega velika čast i da će dati sve od sebe da opravda ukazano poverenje selektora.

– Aca i ja smo u dobrim odnosima i to će tako i ostati, bez obzira na ovu promenu. Dugo sam već u sportskoj redakciji RTS-a i nema nekih novina za mene. Speman sam da prihvatim odgovornost koju sa sobom nosi kometarisanje utakmice naše najbolje selekcije i daću sve od sebe da se spreče loši prenosi, poput onih koji su bili na proteklim Svetskim prvenstvima – izjavio je Strajnić.

Aca Stojanović nije želeo previše da priča na ovu temu.

– Želim samo da istaknem da novi komentator ima moju punu podršku, kao i da je interesantna činjenica da njegova prva komšinica smatra da bi mu malo duža kosa bolje stajala, ali ću o tome nešto kasnije – rekao je on.

Soko Sokolović

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *