Freepik
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

25. apr. 2024

Kružni tok kod Bogoslovije premešta se u Zaječar

BEOGRAD, 25. april 2024, (Njuz) – Kako Njuz.net saznaje iz dobro obaveštenih izvora kružni tok kod Bogoslovije uskoro će biti premešten u Zaječar. Svečano puštanje u rad premeštenog kružnog toka biće neposredno pred početak nove sezone Superlige Srbije.

– Da bi se fudbaleri, a i navijači, OFK Beograda u Zaječaru osećali kao kod kuće doneta je odluka da se dobro poznati kružni tok kod Bogoslovije privremeno premesti u Zaječar. On će tamo biti sve dok se OFK Beograd ne vrati na staru Karaburmu. Za razliku od kružnog toka Bogoslovija će ostati na mestu na kom je sada jer bi njeno premeštanje bilo komplikovano, a i ona je jedan od simbola tog dela Beograda – objasnio je novinaru Njuza izvor koji je insistirao na anonimnosti.

– Kružni tok će biti lociran u blizini stadiona Kraljevica, baš kao što je i sada smešten blizu Omladinskog stadiona, kako bi svim navijačima bio olakšan dolazak na utakmicu jer je dosta njih koristilo upravo tu saobraćajnicu prilikom dolaska na stadion. – naveo je izvor.

Prema nezvaničnim saznanjima do kojih je Njuz došao, sav saobraćaj sa kružnog toka kod Bogoslovije biće privremeno preusmeren u Zaječar sve dok se kružni tok ne vrati na staru adresu.

Soko Sokolović

  1. Smeška kaže:

    Odličan tekst. Ovo skoro da i nije vest u ogledalu, slične stvari nam se dešavaju. Pazite da vas ne prestigne stvarnost, mislim sve ove uvrnutosti i razna ludila…onda ćete vi pisati ŠTA (?)…a mi ćemo se jednoga dana smejati onome što je normalno…ili će to…ma, ko zna šta će biti!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *