njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

06. apr. 2020

Kučići ne mogu da veruju da građani Srbije ovo trpe već skoro osam godina

SRBIJA, 06. april 2020, (Njuz) – Psi širom zemlje su u neverici nakon saznanja da njihovi vlasnici trpe ovakvo drndanje još od 2012, saznaje Njuz iz izvora širom zemlje. Prema prvim informacijama, kučići su već nakon 2 nedelje menjanja vremena za šetanje pitali svoje vlasnike kada će preuzeti nešto po tom pitanju, “jer je ovakav život nedostojan čoveka i psa”.

– Nisam mogao da verujem kada mi je vlasnica objasnila da i vas raznim sumanutim odlukama tako drndaju već osam godina. Još čudnije mi je što ništa ne preduzimate po tom pitanju, kaže Leo, pudla iz Batočine. – Ja razumem da te neko drnda mesec dana, dva, ali osam godina iz afere u aferu? Pa zašto ne preduzmete nešto, pobogu, upitao je Leo dok je čekao 23 časa.

Eksperti među kučićima kažu da ovo nije čudno ponašanje kod ljudi.
– Srbi se brzo naviknu da im neko naređuje i maltretira. Nekad nemaju izbora, ali uglavnom im je lakše da ubede sebe da ne može bolje od ovoga i da “su svi isti”, kaže Ajaks, nemački ovčar sa instituta za koske i hidrante u Sremskoj Kamenici.

Prema poslednjim saznanjima, kučići su se organizovali i planiraju da naprave veliki protest čim se za to steknu uslovi.
– Čudi me da ljudi već i sami nisu ovako nešto organizovali, kaže rotvajlerka Tera. – Trpim samo dve nedelje da mi neko kontroliše život i već sam toliko besna i spremna da grizem i rušim ovu vlast da ne mogu da opišem. Najviše me nervira kad mi vlasnik kaže da ću se navići vremenom. Čovek je najinteligentnije biće, al zamalo, zaključuje ona.

Viktor Marković

 1. Ovaj sa institua za koske i hidrante.awww

 2. amharac kaže:

  ako kucici ne izadju na ulice, i povedu narod, niko nece

 3. milan (nisam odavde) kaže:

  U kučijem svetu svi laju i niko im ne može zabraniti, kod nas laje samo jedan i niko mu ne može zabraniti!

  1. dragan miljanic kaže:

   Pseci zivot je mnogo lagodiniji od našeg zahvaljujuci nasem vodji koji pretenduje da postane “PSECI VODJA”.

 4. Ester kaže:

  Sumanute odluke za sumanute gradjane! Da nisu takvi, vec bi za 8 godina, ako ne i pre, iznedrili nesumanutu ili bar polusumanutu opoziciju koja bi na izborima zamenila ovu suumanutu vlast. Ali, posto nije, kucici, nemate izbora ni vi.

 5. voya montoya kaže:

  Sta znaju dzukele , o patriotizmu virusa…?!! Mada agencija, Hsin Hua javlja…da su dzukele edukovane , sa aspekta menadziranja , krizne situacije…
  Zemnin zimbaooo prenosi svaki tracak nade…iz Srbije…nicim , neopravdano, napadnute …!!!

 6. voskar kaže:

  Narod za pse a psi za slobodu naroda :)

 7. Ester kaže:

  Kucici, i ne treba da verujete! Gradjani ne trpe vec kukaju ( to im je u karakteru), jer nisu sposobni da ist promene , a nisu ni posteni da to priznaju, vec su samo sujetni.

 8. zat kaže:

  Mi seoski džukci ne razumemo isključivost desetak posto opozicionih kučića. Stalno im neki fali, umesto da reže na svako av, mogli bi da odu malo kod keropsihijatra, da malo zapišaju svoje vođe….

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *