Svi kupci naučiće sve najvažnije tehnike plivanja i ronjenja
njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

06. sep. 2017

Kupci stanova u Beogradu na vodi dobijaju besplatan kurs plivanja i ronjenja

BEOGRAD, 6. septembar 2017, (Njuz) – Svi kupci stanova u sve kule u Beogradu na vodi dobiće besplatan kurs plivanja i ronjenja, saopštio je danas gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

On kaže da je ovo samo još jedna potvrda da Beograd brine o svojim građanima i da im je bezbednost kupaca stanova u ovom delu grada na prvom mestu.

– Kupci nemaju nikakvog razloga za brigu, profesionalni treneri će se potruditi da ih nauče svim najvažnijim tehnikama u plivanju i ronjenju. U A1 fazi učiće kraul i prsno, u A2 fazi leđno i baterflaj, dok će u B1 fazi učiti ronjenje na dah, a u B2 fazi ronjenje sa bocom – izjavio je gradonačelnik i napomenuo da će stanari viših spratova imati treninge dva puta nedeljno, dok će kupci stanova na prva tri sprata imati obuku pet puta nedeljno.

– Proteklih godina često sam slušao zamerke građana kako je skup kvadrat u ovom delu grada, ali recite mi u kom kvartu možete da besplatno dobijete plivačku obuku za vas i vašu porodicu – smatra gradonačelnik.

Siniša Mali je dodao da ovde nije kraj besplatnim sadržajima i da će svi kupci dobiti i pojaseve sa spasavanje kao i “one pištaljke što je imala Rouz na kraju Titanika”.

Marko Dražić

 1. strani izdajnik kaže:

  A Bin Zajeb je naručio i hiljadu prsluka za spasavanje sa zaltnim ručicama za aktiviranje istih za prvih hiljadu stanara.

 2. Malo mnogo kaže:

  Faktički i gramatički promenio se samo jedan “predlog” nije više “na ” vodi sad je Beograd “u” vodi.

 3. voya montoya kaže:

  Nemojte tako…!? Beogradski zvanicnici pozivaju na strpljenje,jer su u gradjevine usli parketari…!!!???Dostignuta je konacna visina BW kula???Naravno pre roka…Slogan: jace,brze,bolje,vise…Pao je u vodu!!!

 4. milan (nisam odavde) kaže:

  Ono što u velikim svetskim centrima neku zgradu čini luksuznom i ekskluzivnom je da se u njoj naprave teretane i bazeni. Beograd na vodi je jedino napredno naselje na svetu gde se bazeni nude u svakom objektu! Napredna vlast, na delu, dokazuje da se uz ,,lex specijalis” i bez učešća stručnjaka, gradi brže, jače, bolje!

 5. Ariela kaže:

  Mislim da nije der prema gosn Maliju da kritikujemo njegove ideje…covek bio po svetu video svakakva cuda pa se s pravom pitao sta je Beograd bogu skrivio da nema neku atrakciju da ljudi zinu…elem primera radi Bec ima onu zgradu kao brod sto je cudo od arhitekture jer eto lezi na Dunavu pa se podrazumeva tako nesto kao simbol je li…samo dzabe im…nije u vodi pa ne vidim nikakvu extra senzaciju u njoj…Nase kule su jos malo ne samo u vodi nego I uskoro pod vodom pa mi recite gde to na belom svetu ima…nemojmo skromni biti…istaknimo ovo vec u prvim katalozima predstavljanja kao atrakcije za turiste…

 6. Strani Placenik kaže:

  Uraa imacemo jos jednu fontanu. Sledece godine jos Million turista u BG u.

 7. amharac kaže:

  za 3,000 evra po kvadratu, ovo je vise nego vredan poklon, ali ako pistaljke budu kao iz”titanik-a”, onda bi trebalo da i pojasevi za spasavanje budukao iz”titanika

 8. Mica kaže:

  Ja bih da pitam da li i mi sa sela koji smo dobili stan na nagradnoj igri za fiskalni racun imamo besplatnu skolu plivanja i ronjenja ili ne? Mozda nije tema sada ali kako se djubre izbacuje u ovim zgradama kroz prozor ili mozda ima neki ispust?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *