Kurirska služba ubeđena da će pronaći paket
njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

26. jul. 2017

Kurirska služba se izvinila Srbiji jer je negde zaturila šest MIG-ova

MOSKVA, 26. jul 2017, (Njuz) – Jedna kurirska služba, čiji identitet još uvek nije otkriven, izvinila se danas Srbiji jer je negde zaturila šest MIG-ova 29, koje je Rusija poslala pre nekoliko meseci.

Oni kažu da se u njihovom poslu povremeno dešavaju ovakvi propusti i da im je jako žao što država Srbija i dalje nije dobila isporuku.

– Jako mnogo pošiljaka svakodnevno imamo i normalno je da se u tolikim paketima neki izgube. Proteklih dana smo shvatili da su negde zagubili jedan paket drvenih hipsterskih naočara, dva paketa fidžet spinera i šest MIG-ova 29 – saopštio je portparol ove kurirske službe.

– Pronašli smo snimak razgovora sa ruskim ministarstvom odbrane, gde jasno kažu da žele da paket stigne od danas do sutra, može i posle 12, da je težak nekoliko tona i da treba da bude isporučen Vladi Srbije u Nemanjinu 11. Kao kontakt osoba naveden je neki Aleksandar Vučić, ali nisu ostavili njegov broj mobilnog, rekli su da svi tamo znaju o kome je reč – kažu naš sagovornik i napominje da bi u slučaju da su dati loši podaci, MIG-ovi bili vraćeni pošiljaocu, ali da to ovde nije slučaj, već samo treba da nađu paket.

– Dodatni problem je što ne znamo kako su MIG-ovi tačno upakovani, jer je kolega koji ih je pakovao na odmoru i nije dostupan, pa sada moramo da otvaramo svaki paket zapremine veće od nekoliko desetina kubnih metara da vidimo da nisu možda ovi avioni – kaže portparol ove kurirske službe, koji je iskoristio ovu priliku da se još jednom izvini i Skupštini grada Beograda, što su im muzičku fontanu na Slaviji isporučili u oštećenoj kutiji.

Marko Dražić

 1. Ja sam kaže:

  Eno ih na vrhu kule Beograda na vodi, ili su mozda zaglavili u gasovodu južnog toka, ili u boljem zivotu za dve tri godine ili…

 2. milan (nisam odavde) kaže:

  Izglrda da je ista kurirska služba bils zadužena i za isporuku boljeg života, većih plata, izveštaju o odgovornim u Savamali i još mnogo toga što je bilo poslato pre dve, tri godine, a nikako da stigne!

 3. zeks kaže:

  Koji maler,kupio miga Aca na Limundu po početnoj ceni,a on se zaturio u dostavi…
  Meni je ovo vrlo sumnjivo,daj ti predsedniče prodavcu negativnu ocenu,pa kupi jedan nov F117,jer će para biti kad istekne ova aukcija za Kosovo i Metohiju…

 4. voya montoya kaže:

  Kvacilo,to ti je ovo levo…!!!Ovo pored to ti je kocnica…!!!A ovo sas krajine ,ti je gasneft!!!isti je Diklic u nacionalnoj klasi,Srbija valjda!!!Gde si ti polagao, kad snimas spotove sa avionima bez pilota,i onda neces da priznas da je ljudski faktor,faktor Mira na balkanu,faktor Regiona od morona…

 5. Malo mnogo kaže:

  Neki zaturili fabriku čipova,pa fabriku avionskih delova,nigde nema ni Beograda na vodi,nestala nam i cela autonomna pokrajina Kosovo a nece ovih šest MIG-ova.

  1. frka kaže:

   Odlican komentar. Umesto toga glavni postarski klan Krkobabici, poslace nam vrecicu krompira ili dzak kupusa po volji.

   1. Malo mnogo kaže:

    Da predugačak je spisak onoga što smo imali pa izgubili,još duži onoga što su nam obećali a nikad nisu dali.Ono što je preostalo moćnici podelili medusobno a narod zamajavaju i lazu.

 6. Pačić kaže:

  Zamalo se nisam upišao od smeha! Ludi ste za sve pare!

 7. peric kaže:

  Da ga nisu ugurali u sanduce, pa posto viri, Romi ga slucajno uzeli i slucajno rasklopili.Ostali samo dugmici.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *