nazad na vrh

Kusturica snima film o svom poslednjem intervjuu

Kusturica planira izgradnju nekoliko studija na Mokroj gori

BEOGRAD, 29. april 2013, (Njuz) – Poznati režiser Emir Kusturica sinoć je nakon gostovanja u emisiji “Utisak nedelje” otkrio da od danas počinje pripreme za snimanje svog novog filma u kojem će “na jedan lirski način opisati svoj poslednji intervju”.

Proslavljeni režiser, zbog svoje odluke da više ne komunicira sa medijima, nije želeo da otkrije detalje o filmu, čiji je radni naslov “Poslednji intervju”. Kako smo nezvanično saznali, on je autorki emisije Olji Bećković odmah nakon gostovanja ponudio ulogu leteće voditeljke u venčanici.

– Olja Bećković je inače glumica, tako da ne bi trebalo da joj predstavlja problem da odglumi samu sebe – prokomentarisao je Kusturica svoju odluku jednom svom prijatelju.

Kako Njuz saznaje iz izvora bliskog ovom reditelju, Kusturica je odlučio da se narednih meseci tokom snimanja “Poslednjeg intervjua” krije od novinara u jednom od podruma nedaleko od Kalemegdana, da ne bi pao u iskušenje da da još neku izjavu.

– Ceo film će pratiti muzika trubača, koja će biti znatno setnija nego u prethodnim filmovima, jer je zamisao da se i na ovaj način naglasi da je Kusturica već godinama medijski mrtav – izajvio je naš sagovornik i dodao da će Kusturica glumiti samog sebe. Pored Olje Bećković i njega, u filmu će se pojaviti Miki Manojlović i Lazar Ristovski u ulogama kamermana, a reditelj će probati da angažuje i Srđana Todorovića za ulogu šminkera.

– Iako mu je televizija B92 zbog autentičnosti ponudila svoj studio, Kusturica će najverovatnije za potrebe ovog filma podići nekoliko studija na Mokroj gori, kao i etno filmski grad u Višegradu – navodi naš sagovornik i najavljuje da će film imati svetsku premijeru na Kanskom festivalu 2014. godine.

Miroslav Vujović

Marko Dražić

  1. Mislim da nece moci Mora da se oporaviti, novinarka ga je docekala a nije PAPARACO LOV a on nije PREMIJER

  2. Mislim da su Kusturicu ispalili pa će na kraju ova vlast moći snimati dokumentarni film o sebi. Kusturica nije smeo da bude protiv otvaranja rudnika nikla – takvi koji su protiv trovanja stanovnika tu ne prolaze. Trebao je biti kao Knežević, da se ne suprostavlja tajkunima koji žele da desetkuju Srpsko stanovništvo.

  3. Njegovo cutanje mnogo zbori.

  4. Ubuduće će intervjue da daje hologram Emira Kusturice.

  5. Ja razumem da su ovo vesti u ogledalu, ali Moniku Beluči zameniti Oljom Bećković je više nego što iole normalan čovek može da podnese!!!

  6. E nek ste i njega ocepili. :)

  7. bezveze, glupost

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix