nazad na vrh

Kusturica svečano otvara kanalizaciju

Septičke jame proterane sa Mokre gore FOTO: Dejan Živančević, Puls

MOKRA GORA, 10. februar 2011, (Puls) – Možda ne zvuči preterano otmeno kada uz ovakvo zvučno ime spomente kanalizaciju, ali nema tu ama baš ničeg lošeg. Čovek je rešio da Mokru Goru, gde inače ima i svoj daleko poznati Drvengrad, potpuno osposobi za život i još po nešto.

Već znamo da je život na Mokroj gori, otkad se slavni reditelj doselio tamo, oplemenjen i obogaćen novim sadržajima, i ova lokacija je promovisana na odličan način. Sad je vreme da se uvede voda i napravi kanalizacija.

Svaka čast!

Dakle, to je sada već sve sređeno i spremno, a sutra uveče, Kusta tim povodom na Mokroj gori pravi svečano otvaranje svoje kanalizacije.

Shodno događaju, iz izvora bliskog poznatom reditelju saznajemo da na otvaranju kanalizacije neće biti baš crveni tepih, mada će posle Kustinog govora o održanju životne sredine koji je pripremio uživo nastupiti i “Zabranujeno pušenje”. Pozvao je Kusta i neke prijatleje iz javnog života, i onda obrni okreni, ipak će to biti glamurozno.

Kad je Kusta u pitanju, ni kanalizacija ne može da prođe nezapaženo.

Jovana Veljković

http://www.pulsonline.rs/puls-poznatih/867/kusturica-svecano-otvara-kanalizaciju

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. A Mikelandjelo, Donatelo, Rafaelo i Leo?!?!?!?!

  2. Tipicno serbski!
    Prvo grad, kanalizacija na kraju svih krajeva… Dobro se i setio da treba.

  3. … zanimljivo … i napisano na nivou osmaka … biće bolje …

  4. Biće senzacija kad Kusta protera prvi “tovar” kroz novu kanalizaciju, pune naslovne strane Kurira, Aloa, Skandala i ostalih sr.nja… “Kusta na ručku pre otvaranja jeo spanać, istovario ga u kanalizaciju, više slika unutra”…

  5. Izgleda da će Pera Luković i e-novine biti silom prilika donatori.

  6. svecano otvaranje kanalizacije, prvi je isprobao Jonny depp haha e jos je i originalna vest haha :)

  7. Njemu je dosta i kanalizacija.Da Dulic pusti vodu da g… odu!

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix