njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

23. jun. 2013

Kvarcovana devojka se plaši da Sunce može loše da utiče na njenu kožu

Sunčevi zraci ne samo da mogu da ugroze zdravlje, već i da naruše ujednačenu boju tena

BEOGRAD, 23. jun 2013, (Njuz) – Milica Đurić (21), model iz Beograda i zaštitno lice salona lepote „Miki solaris“, izrazila je na svom vebsajtu bojazan da Sunce može vrlo loše da utiče na njenu, ali i kožu hiljada fino iskvarcovanih devojaka širom Srbije.

Mlada manekenka je u upozoravajućem tekstu navela da sunčevi zraci ne samo da mogu da ugroze zdravlje, već i da dovedu do neujednačenosti boje tena, u koju su uloženi sati sunčanja u solarijumu.

– Svaka devojka koja tokom cele godine održava letnju preplanulu boju tena redovnim posetama solarijumu mora da se oseti ugroženo zbog jakog Sunca. Godinama se priča da sunčevi zraci mogu izazvati različite poremećaje, to svi znamo, ali ne možete da zamislite koliko oni mogu da poremete ujednačenu boju čokolade u koje ste uložili sate i sate u solarijumu. Svojim očima sam videla kako je pošarenela jedna moja koleginica posle nekoliko dana sunčanja na Adi – napisala je Đurić i pozvala devojke da izbegavaju sunčanje na prirodnim sunčevim zracima.

– Ne igrajte se zdravljem i tenom, a naročito tenom! Bolest može da se izleči, ali neujednačena boja u špicu sezone ne može se popraviti nikako! – navela je manekenka.

Osim toga, kaže ona, solarijum je neškodljiv bez obzira kada ga koristite, dok je Sunce zdravo samo tokom jutarnjih i kasnih popodnevnih časova, „mada je i to po velikim znakom pitanja“.

Nenad Milosavljević

 1. Tagore kaže:

  Zbog previsokih kamata u Srbiji, (jučerašnja izjava guvernera NBS), naša domaća nada (Macura) predlaže da se kvarcovana Milica Đurić hitno zaposli kao ministarka kiselog mleka.

  I to je bolje od bugarskog kišobrana kojim će bratko Tuta Bugarin ove sedmice podržati srpsko ”kvarcovano zeleno svetlo” u Briselu, a neka bolja manekenka, Mina Milenković iz Kruševca, po celoj Rakovici priča da bugarsko kiselo mleko leči i od jačeg udara Sunca.

 2. Dado kaže:

  “Ne igrajte se zdravljem i tenom, a naročito tenom!”
  Xa, xa, xa…
  Ovo treba da bude moto UNS i PUPS (Udruženja Nakvarcanih Srbije i Pokreta Ujedinjenih Plavuša Srbije).

 3. Tagore kaže:

  Ma ćuti bolan,
  Od ove vrućine i ja bi’ se kvarcovao malo po ”gradu”, al ‘ kako ovih dana ništa nisam jeo, ja čekam jesen i naše ”zadušnice”, pa ću na groblju da se najedem prirodnih jagoda, malina i k(r)upina.

 4. katarina kaže:

  kakav si smarach, trol, za medalju…

 5. Tagore kaže:

  Ođe bi, u šatoru kraj Katarine, i kvarcovani srpski komarci imali šta da jedu…

 6. Natasa kaže:

  Sto je najgore, one to i govore zaista!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.