Lalatović se nada da će pored Vučića u timu i on postati bolji trener
njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

01. mar. 2017

Lalatović pozvao Vučića u mladu reprezentaciju

BEOGRAD, 1. mart 2017, (NJUZ) –  Novopostavljeni selektor mlade fudbalske reprezentacije Nenad Lalatović ima ambiciozne planove, pa je odmah po stupanju na funkciju pozvao Aleksandra Vučića u nacionalni tim.

On smatra da će ovo pojačanje dodatno podići kvalitet igre mlade reprezentacije i obećava dobar rezultat na predstojećem Evropskom prvenstvu.

– Jako volim Vučića, način na koji on igra i želeo bih da bude u našem timu bar još pedeset godina – objašnjava razloge svog postupka Lalatović – Pažljivo sam pratio njegove nastupe, konferencije za medije i video da je on univerzalan igrač, dobar na svim pozicijama. Izuzetno je čvrst i požrtvovan u odbrani, uvek pokriva svoje saigrače, otklanja posledice njihovih grešaka i gotovo je neprelazan za protivničke igrače. U napadu je prava zver. Dovoljno mu je malo prostora da stvori priliku i postigne pogodak što je odlika samo najvećih igrača. On celom timu daje dodatni kvalitet, pa se nadam da ću pored njega i ja postati bolji trener – rekao je mladi stručnjak, koji je Vučiću već namenio kapitensku traku, što govori o poverenju koje ima u njega.

Aleksandar Vučić priznaje da je počastvovan pozivom u reprezentaciju i da će mu se rado odazvati. On poručuje da će mlada fudbalska reprezentacija sa njim u timu biti najjača u novijoj istoriji i da će uskladiti predsedničku i kapitensku funkciju jer će za nacionalni tim nastupati u slobodno vreme.

Bojan Savić

 1. Navijač kaže:

  S Vučićem u timu će Srbija za dve, najdalje tri godine biti prvak Balkana, Evrope i sveta

 2. Ba kaže:

  Ovo je onaj lik što je onako ničim izazvan jedne prilike veličao Vučića?

  Pa isplatilo mu se izgleda dok je došao do selektorske pozicije. Izgleda da je Srbija postala d.j.l.

 3. milan (nisam odavde) kaže:

  Pa poziv je logičan. Skupština je raspuštena, pa vlada nema šta da radi. On nije u kampanji, pa nema šta da radi. Pa što onda svoju energiju i sposobnosti ne bi stavio u funkciju mlade reprezentacije. Imaće samo jedan problem – On je idealan na svim pozicijama, od golmana do centarfora! A možda da igra sam sve, pa ko može protiv njega?!!

 4. Ja sam kaže:

  Kada bih znao da je totalni neplivac ja bih ga pozvao da igra za vaterpolo reprezentaciju. Pa koliko izdrzi…minut, dva, najvise tri.

 5. Sp kaže:

  Pi’ bre… Ovaj Lalatović je mogao bar da se umije posle sastanka sa Vučićem.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *