njuz-autor

AUTOR: urednistvo

22. okt. 2010

LDP potpisao ugovor sa tri nova glasača

Najvredniji glas

BEOGRAD, 21. oktobar, (Njuz) – U subotu je u Beogradu održana tribina Liberalno demokratske partije povodom obećanja Jelene Karleuše, kreatora Darka Kostića i još jednog tipa da će im na predstojećim izborima najverovatnije možda dati svoj glas. U LDP-u kažu da inače ne organizuju ovakve manifestacije svaki put kada neko obeća da će im možda dati glas na izborima, jer bi u tom slučaju morali organizovati i do pet-šest takvih tribina godišnje. Ovaj put napravili su izuzetak, jer kako kažu – Karleuša, Kostić i ovaj treći tip su javno eksponirane ličnosti, i naša je procena da će nam ova medijska pažnja doneti još barem deset-dvanaest glasača pre sledećih izbora.

Čedomir Jovanović, predsednik Liberalno demokratske partije kaže kako je zadovoljan time što sve više i više građana prepoznaje vrednosti za koje se LDP zalaže i da je on oduvek shvatao borbu za svakog glasača ”prilično bukvalno”.

– Drago mi je da naša politika dopire i do takvih ličnosti kao što su Jelena Karleuša, Darko Kostić i ovaj treći tip.
 
Jelena Karleuša je izjavila da je ”za pravu stvar spremna da podrži bilo koga i bilo kakvu ideju”.

–  Svi znaju da mene politika ne zanima previše, kao ni društvo, privreda, ekonomija, međunarodni odnosi i borba za ljudska prava. Međutim, moj menadžer kaže kako bi zbog prodaje albuma bilo dobro s vremena na vreme podržati nešto, bilo šta. Zato sam oduvek pokušavala da pratim trendove i podržavam razne stvari koje su u tom trenutku aktuelne, ranije je to bio neko koga se ne sećam, nedavno gej prava, a evo sada Liberalno demokratska partija. Ko zna, možda će predmet mojih interesovanja sutra biti prava životinja, pravo na nošenje oružja, Koštunica ili komunizam. Nikad se ne zna – izjavila je za Njuz popularna JK.
 
Darko Kostić kaže kako on ”samo radi ono što mu Jeca kaže”, dok izjavu od onog trećeg tipa nismo uspeli da dobijemo jer je morao u bolnicu nakon što se prejeo mini-sendviča sa kulenom.

Viktor Marković

 1. Z kaže:

  Hahaha odavno se nisam ovako nasmejao! Svaka cast

 2. Инжињер Књижевности kaže:

  ДЈ Крмак с индигнацијом одбио да потпише уговор ријечима:” Ја се само тако зовем!”

 3. susumige kaže:

  Iz proverenih izvora, koje ne bih da otkrivam, sam saznao da je u neformalnom razgovoru nakon tribine Jeleni Karleuši obećano mesto u upravnom odboru jednog od javnih preduzeća kada LDP dođe na vlast.

 4. pink kaže:

  u ala je smesno samo sto je ona mnogo pismenija pa razmislite da li imate neke parice da je platite pa i vas da neko cita

 5. Stevo Kecman kaže:

  ovaj treći tip!! :)))) hahahahahaha

 6. Špiro Woljf kaže:

  Moram da priznam da nisam gotivio ovog trećeg tipa do sada, ali nekako mi se čini da je protiv njega samo vođen medijski rat i drago mi je da ga vidim na pravoj strani!

  1. pera kaže:

   :)))))))))))

 7. Ajvarolog kaže:

  …ali sendviči sa kulenom! Jašta, prigodno. xD

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *