njuz-autor

AUTOR: urednistvo

23. jan. 2015

Lei Kiš nejasno kako je Poreska uprava uspela da ugosti tolike zvezde

Lea Kiš planira da sledeću emisiju snimi ispred Poreske uprave

Lea Kiš planira da sledeću emisiju snimi ispred Poreske uprave

BEOGRAD, 23. januar 2015, (Njuz) – Poznata voditeljka Lea Kiš već danima je u šoku nakon što je saznala koje su sve zvezde domaćeg džet seta u eksluzivnoj ispovesti pričale o poreklu svog kapitala. Kako saznaje Njuz, ono što najviše muči Leu Kiš je kako je Poreska uprava uspela da na jednom mestu sakupi tolike selebritije.

– Već godinama i decenijama hranim i pojim sve njih. Iz nedelje u nedelju ih pazim i mazim kao decu, odrastaju uz moje poklone i zaista mi nije jasno u čemu sam pogrešila, pa su svi otišli u Poresku upravu a ne u moju emisiju – sa suzama u očima tiho jeca poznata voditeljka.

Kako saznajemo, već neko vreme u studiju u Šimanovcima vlada neprijatna atmosfera. Hodnici su pusti, zaposleni u montaži više ne nose neprobojne slušalice, a životinje iz okolne šume i dalje povremeno same od sebe počnu da tapšu, iako više ne čuju zapovest iz dobro poznate trpezarije “ahahaha, ajmo jedan veliki aplauz”.

– Svesna sam da ptići u nekom trenutku moraju napustiti svoje gnezdo, ali i dalje mi je teško. Sada kada ih je Poreska uprava sve preuzela, rešila sam da svu hranu doniram narodnoj kuhinji – sa drhtavim glasom je rekla Lea Kiš, koja kaže da joj je palo na  pamet da narednu emisiju snimi isped Poreske uprave.

– Za posluženje će biti postavljeno čak 17 stolova hrane za svih 17 gostiju koji su prošli kroz mojih 1200 emisija. Možda čak i iznenadimo gledaoce nekim novim licem, ali ne bih još sve da otkrivam, jer ne znam ko sledeći ide u Poresku – sa ponosom u glasu kazala je velika ugostiteljka.

Reporteru Njuza Lea Kiš je na rastanku poklonila kremu protiv bora i preparat za mršavljenje, uz opasku da sjajno izgleda i da može da ih prosledi nekom.

Luka Ličina

 1. himalajac kaže:

  17 stolova hrane??
  bolje da postavi 5 naramaka sena, i malo baci soli, ima sva stoka srbije da joj dodje

  1. Monika kaže:

   Kada ugosti Maju, Zoranu i Jorgovanku one, realno, mogu da ‘pospreme’ tri stola!

 2. nadžak efendija kaže:

  To nije u redu prema jednoj plavuiši. Udruženje plavuša, većinska organizacija žena u SNS pokretu, oštro se protivi ugrožavanju dostojanstva TV za plavuše. I naša Maja će, iz protesta, ubuduća na sednicama parlamenta nam, nosti plavu periku. Jorgovanka joj preporučila iz službe guvernera za vlasuljarstvo i razvoj malog biznisa.

 3. zoran kaže:

  Dotična je sama po sebi nejasna zoolozima, botaničarima, istoričarima umetnosti, kaligrafima, šifrantima, široj familiji, školskim drugovima, sastavljačima pitanja za kviz, Gorčinu Stojanoviću(kad je njemu nešto nejasno i nerazumljivo),INSTITUTU U kAMENICI,bihevioristima, hipnotizerima, mađioničarima( ne zna se kakav je trik nju stvorio), trbuhozborcima,snajperistima,antropolozima,članovima MENSE, GOOGLE pretraživaču, vikipediji, enciklopediji Britanika, kamermanu i toncu u pinkovom studiju, samo je sve jasno željku i željkovoj ženi…

  Zato se u mom selu kaže. Da Bog da da ti lea kiš bude lajf kouč…

  1. zoran kaže:

   Od srca svaka hvala za tekst – reporter Ličina sem sjajnog izgleda, poseduje i sjajan duh…

 4. Monika kaže:

  Lea dušo, ne plači. Uskoro ćeš i ti da pištiš u poreskom, kada tvoji gosti priznaju, šta su ti sve poklanjali da bi jeli i pili kod tebe za džabe. Nije samo Ceki dobijala ogrlicu sa inicijalima. Pregledaj malo pažljivije svoje poklone.

 5. Ja sam kaže:

  Kako ce tek Lea da se naljuti kada svi njeni gosti odu u konkurentsku kucu, tzv Policiju, i tamo ostave svoje fotke iz oba profila, cak i onog nefotogenicnog.
  P.S.
  Je li istina da ce Sarapa izgubiti posao i kod Lee, gde je obavljao posao aplauz- štimera?

  1. zoran kaže:

   Pa kad je čovek apsolutni sluhista, je l, vidiš uši kolike su mu, čini ti se od njih da ima sitnu glavu i uska ramena te “pileće” grudi…

  2. Monika kaže:

   Bar će dobiti broj ispod slike, pa će znati kojim redom treba da pevaju.

   1. Ja sam kaže:

    Kao metod iznude koristice najodvratniju metodu; pustace im sve varijante Kisinog ,,smeha”, po principu kap po kap, kap po kap, kap po…

 6. vitez kaže:

  Ebe se Lei, oni se svi pomalo izreklamiraju, ona, uhu, ihu, nikoga ne vređa i traje li traje.

  1. saksija kaže:

   Upravo tako , narodu ‘leba i igara i putuj igumane kod Lee Kis

 7. Ja sam kaže:

  Kisna Leja?
  Bese li to ona hihihihahahhohospodja sto je Sasu Matica terala da baca pikado?

  1. Monika kaže:

   I pikado je bolji, od crtanja portreta!

 8. Ja sam kaže:

  Zasto Njuz cuti?
  Zasto ne objavite vest o otmici svercerke A.S.
  Otmicari, Komuuunalni policajci, na celu za krvolocnim Malim, u zamenu za ovu Beogradjanku zatevaju da milion purnika svakog meseca uplati po 1 000 evra na racun ove teroristicke organizacije. U protivnom… i dalje ce citati ovakve vesti:

  ,,Počela je da se udaljava i onda su komunalni policajci radi njene lične bezbednosti, a i da se ne bi udaljila bili primorani da upotrebe sredstvo prinude”, kazali su u Komunalnoj policiji.”

  1. zoran kaže:

   …Sumnja se da je kidnapovana pominjala zaštitnika građana, crtala karikature članova dinastije vučić na musavim oknima vozila GSP-a, podsmevala se ” beogradu na vodi” i dolasku GOOGL-a u Srbiju, nema šta, jedan od najobučenijih terorista ikada viđenih u Srbiji, crveni nivo uzbune se podrazumeva, izgleda da je puštala zmajeve iznad batočine, i to zmajeve dvosede nevidljive za radare…

   1. Ja sam kaže:

    Onda…u redu.
    Jos ako je govorila da je brat od Andreja peder…

    1. zoran kaže:

     …Jašta neg’ je vikala u validator ” aco pederu”, i još je, zadihana, dodala da čim bude izgrađen metro, ponoviće performans iz Londona, sav novac prikupljen od prodaje karata ići će u humanitarne svrhe, uuuuuh, opasnoo je bilo,ostali putnici su izjavili da je bezbednije voziti se bez vozača, neg’ sa ovakvim putnikom, i da znaju kako će glasati na sledećim izborima…

     1. zoran kaže:

      …Na to je samo zlokobno prosiktala kao žena koja tajnu zna: “Mislite, miševi, da će biti sledećih izbora?” Strašno, zaista strašno…Plašim se za svoju nesigurnost, beznađe,siromaštvo,poniženost i moralno posrnuće…Šta ako to sve izgubim na sledećim izborima?Ukapsite tu ženu, zaboga!!!!

     2. Ja sam kaže:

      Tako to biva kad’ se …sire lazne dezinformacije.

 9. Monika kaže:

  Ih, bar da su policajci frajeri, pa da ne žali te lisice na rukama. Ovako, ne može ni da mašta dok putuje u ćeliju šta bi, pored sve te strogosti, polucajac još mogao da joj uradi a da ne bude toliko ozbiljno. ;-)

 10. iva kaže:

  Jedan dan života da ostane meni
  I tada bih porez poklonio Breni
  A kad srce stane na njemu nek piše
  Žalim što ja nisam utajio više

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *