Druga opcija je bila da kod drugog kolege zakaže pregled u Norveškoj
njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

02. apr. 2018

Lekar pacijentu zakazao pregled za tri meseca u Nemačkoj

BEOGRAD, 2. april 2018, (Njuz) – Kardiolog dr Milan Radulović zakazao je danas svom pacijentu naredni pregled za tri meseca u Nemačkoj.

Kako saznaje Njuz, lekar još uvek nije siguran da li će pregled obaviti u Štutgartu, Kelnu ili Nirnbergu, ali će za nešto više od mesec dana moći da obavesti svog pacijenta u koje tačno mesto treba da dođe.

– Sa većinom svojih stalnih pacijenata imam dobar odnos, neke već godinama lečim i razumem da žele da nastave da dolaze kod mene. Pacijent je insistirao da ga i sledeći put ja pregledam, tako da sam mu zakazao pregled u Nemačkoj. Ne znam u kom tačno gradu, ali kada neko prelazi već toliki put zbog odlaska kod lekara, nije neka velika razlika o kom god gradu da se radi – smatra ovaj lekar.

Njegov pacijent, koji je tražio da ostane anoniman, kaže da je umalo dožive infarkt kada je čuo gde treba da ide, ali da nije imao drugih opcija nego da pristane da na naredni pregled ode u Nemačku.

– Pitao sam ga da li bi, kako već napušta zemlju, mogao da mi zakaže pregled kod nekog svog kolege, ali mi je rekao da dvojica njegovih kolega idu takođe u Nemačku, jedan u Norvešku, dok jedan otvara privatnu kliniku u Beogradu, ali da misli da će mi manji trošak biti da svoje lečenje nastavim kod njega u Nemačkoj – kaže naš sagovornik.

Marko Dražić

 1. Doktor kaže:

  Pa jok.Treba od juče za danas da zakaže.Nije to Srbija.Ovde se sve može.Socijalizovani komunizam,uravnilovka.

  1. miki kaže:

   pročitaj još nekoliko puta, možda ti postane jasnije

 2. Davor kaže:

  – Treba legalizovati davanje mita lekarima kao u Nemačkoj gde se skupo plaća lečenje ,
  – treba legalizovati prostituciju jer u Nemačkoj je legalizovana i ide porez na taj zanat ,
  – i bićemo blizu Nemačke i mi , još i ako u Nemačku izvezemo i naše političare a onda ih uvezemo po ceni po kojoj stvarno vrede .

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *