nazad na vrh

Lekar pacijentu zakazao pregled za tri meseca u Nemačkoj

Druga opcija je bila da kod drugog kolege zakaže pregled u Norveškoj

BEOGRAD, 2. april 2018, (Njuz) – Kardiolog dr Milan Radulović zakazao je danas svom pacijentu naredni pregled za tri meseca u Nemačkoj.

Kako saznaje Njuz, lekar još uvek nije siguran da li će pregled obaviti u Štutgartu, Kelnu ili Nirnbergu, ali će za nešto više od mesec dana moći da obavesti svog pacijenta u koje tačno mesto treba da dođe.

– Sa većinom svojih stalnih pacijenata imam dobar odnos, neke već godinama lečim i razumem da žele da nastave da dolaze kod mene. Pacijent je insistirao da ga i sledeći put ja pregledam, tako da sam mu zakazao pregled u Nemačkoj. Ne znam u kom tačno gradu, ali kada neko prelazi već toliki put zbog odlaska kod lekara, nije neka velika razlika o kom god gradu da se radi – smatra ovaj lekar.

Njegov pacijent, koji je tražio da ostane anoniman, kaže da je umalo dožive infarkt kada je čuo gde treba da ide, ali da nije imao drugih opcija nego da pristane da na naredni pregled ode u Nemačku.

– Pitao sam ga da li bi, kako već napušta zemlju, mogao da mi zakaže pregled kod nekog svog kolege, ali mi je rekao da dvojica njegovih kolega idu takođe u Nemačku, jedan u Norvešku, dok jedan otvara privatnu kliniku u Beogradu, ali da misli da će mi manji trošak biti da svoje lečenje nastavim kod njega u Nemačkoj – kaže naš sagovornik.

Marko Dražić

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Pa jok.Treba od juče za danas da zakaže.Nije to Srbija.Ovde se sve može.Socijalizovani komunizam,uravnilovka.

  2. – Treba legalizovati davanje mita lekarima kao u Nemačkoj gde se skupo plaća lečenje ,
    – treba legalizovati prostituciju jer u Nemačkoj je legalizovana i ide porez na taj zanat ,
    – i bićemo blizu Nemačke i mi , još i ako u Nemačku izvezemo i naše političare a onda ih uvezemo po ceni po kojoj stvarno vrede .

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix