Majke male demonstrante uspavljuju udaranjem u šerpe i vikanjem “Ua, lopovi!”, a umesto cucli im daju pištaljke
njuz-autor

AUTOR: Miroslav Vujovic

10. apr. 2017

LEPA VEST: U “Narodnom frontu” u jednom danu rođen rekordni broj budućih demonstranata

BEOGRAD, 10. april 2017, (Njuz) – Iz porodilišta “Narodni front” stižu lepe vesti. Naime, juče je oboren rekord u broju rođenih budućih demonstranata, njih čak 56.

– Male demonstrante smo odmah uvili u reklamu vladajuće stranke kako bi od samog rođenja razvile borbeni karakter i otrgle se od uticaja vlasti. Majke svoje male buduće mitingaše uspavljuju udaranjem u šerpe i vikanjem “Ua, lopovi!”, a umesto cucli im daju pištaljke – kaže doktor Radomir Aničić, ginekolog-akušer u ovom porodilištu – Svaki budući demonstrant je na poklon dobio bedž “I moji roditelji su šetali pre 20 godina” – dodao je on.

Psiholog i stručnjak za tek rođene demonstrante Žarko Trebješanin kaže kako je podatak o rekordnom broju novorođenih mitingaša lepa vest jer omogućava budućim naraštajima da budu spremni za život koji ih čeka u Srbiji.

– Od malih nogu decu treba pripremati za period koji ih čeka kada postanu studenti, odnosno na proteste protiv izborne krađe, jer će se ona dešavati i za 20, 30, 50, pa i više godina. Jako je bitno da majke svoje bebe, čim napune godinu dana, nauče prvim rečima, poput “lopovi”, “ima nas”, “izađite napolje” i sličnim, a da ih noću uspavljuju pričama “Vuk koji je oduvao glasačke listiće”, “Pinokio i broj izašlih na izbore” ili “Mali Princ Srbije” – objasnio je Trebješanin.

Miroslav Vujović

 1. Ja sam kaže:

  Stvarno ne razumem ove demonstrante koji je bune protiv drzave koja sve cini da ih odskoluje i prosledi u inostaranstvo.

 2. frka kaže:

  Ima jos nesto sto se ponavlja periodicno. Na zalost, svaka generacija ako ne ucestvuje u velikim ratovim, ucestvuje u ovim nasim
  “Bonus” ratovima, te im treba odmah pokloniti i vojnu garderobu.
  PS. Tuzio sam svoju babicu jer mi je upisala da sam imao 4kg, a ja znam da mi nije bilo vise od dve kile, samo usta od mene.

 3. milan (nisam odavde) kaže:

  Odakle vam ova informacija kad unutrašnje ministarstvo i njegov šef, preko usta sveznajućeg tvrde da je bilo tačno 5,6 beba. Dosta sa tim preterivanjima!

  1. Ja sam kaže:

   Sva sreca pa RIK nije prebrojavao bebe jer bi bilo 13 nevazecih porodjaja, 28 levorukih beba koje se ne racunaju i 8,4 bebe koje su greskom dodeljene vladajucim roditeljima…tako da bi ,,sveznajuci ” mozda bio u pravu.

   1. milan (nisam odavde) kaže:

    Nedo bog da ih oni prebrojavaju, jer bi ih prvo ispeglali da izgledaju kao ,,ganc nove”!

 4. Malo mnogo kaže:

  Onomatopeja plača bebe liči na nešto poput ” ua,ua” ,često znaju da stegnutu pesnicu podignu u vis,glasno reaguju kad su gladne.Biće to sutra dobri demostranti zlu netrebalo,a trebaće.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *