Budući novozelandski plejmejker jedva čeka da protiv Srbije odigra partiju života
njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

19. sep. 2017

LEPE VESTI: U Kragujevcu rođen budući bek reprezentacije Novog Zelanda u košarci i MVP finala 2043.

KRAGUJEVAC, 19. septembar 2017, (Njuz) – Plejmejker košarkaške reprezentacije Novog Zelanda i MVP finala protiv Srbije na svetskom prvenstvu koje će se odigrati 2043. godine došao je juče na svet u kragujevačkom porodilištu.

Beba Janko Stojnić, koji trenutno ima 3.850 grama i 54 cm dužine, za nepunih 27 godina će oduševiti svoje zemljake sa Novog Zelanda i u finalu protiv Srbije ubaciti 33 poena, od toga 7 ključnih poena u poslednjih 5 minuta susreta.

Jankovi roditelji, koji su odluku da postanu gastarbajteri doneli pre nekoliko oko 7 meseci kada je Jankova majka dobila otkaz, kažu da su ponosni što su na svet doneli talentovanog plejmejkera, koji se neće libiti da šutira i preko ruku protivnika sa 8 metara.

– Janko će uvek u srcu biti Kragujevčanin i Srbin, verovatno će se i pravoslavno krstiti posle sjajnih utakmica – kaže Jankov otac Nemanja -Naravno, u statističkim podacima FIBA to neće biti pomenuto, već će verovatno tu pisati nešto šturo poput naziva “Novi Zeland” u koloni “Zlatne medalje” ili “Prvo mesto” ili “Šampion sveta” – napominje Jankov otac.

Kako se nezvanično saznaje, roditelji se nadaju da će Janko verovatno i znati neke srpske reči koje će ga naučiti dede i babe preko skajpa ili kad god im odu u posetu na svakih 4-5 godina, zavisi kada budu bile jeftine karte.

Viktor Marković

  1. petar kaže:

    Polako morace puno da radi da bi bio bolji od iskusnih ortaka iz tima dusana 2014 iz kraljeva i petra 2013 iz banjaluke a sa ovim drazenom 2017 iz zadra moze da se nosi bravo bravo

  2. voya montoya kaže:

    Samo da do 2043.ne zaigra za reprezentaciju nepriznate tvorevine,bivse AP SFRJ,bivse AP SRJ,bivse AP SCG i bivse Srbije…?!

  3. Алокин kaže:

    Јесу ли га дали родитељима?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *