Freepik
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

12. apr. 2024

Leteći taksisti najavili protest protiv letećeg CarGoa

BEOGRAD, 12. april 2024, (Njuz) – Udruženje letećih taksista najavilo je blokadu neba iznad Beograda zbog najave da će se konkurentski leteći CarGo takođe pojaviti na letećim ulicama iznad Beograda.

Oni tvrde da će im leteći CarGo uzimati posao.

– Čim je predsednik Vučić najavio leteće taksije za EXPO 2027 u Beogradu, mi smo spremili taksimetre za cene koje treba da idu u nebo, zatražili beneficije od države za nova krila i najavili proteste protiv buduće konkurencije. Nismo ni sanjali da će se konkurentsko udruženje tako brzo pojaviti i da ćemo protestovati i pre nego što je naša branša zaživela – kaže za Njuz direktor Udruženja letećih taksista, Bojan Opačić.

– Mi smo jedino pravo leteće udruženje i apelujemo na Beograđane da ignorišu sva druga jer samo kod nas putnici mogu videti pilota sa prepoznatljivim peškirom oko vrata, pošto gore baš duva, da dobiju cenu pre leta, kao i da čuju naše mišljenje na svaku temu o događajima koji se dešavaju iznad Beograda – objasnio je direktor ovog udruženja.

Na pitanje da li će protestovati protiv divljih letećih taksista, iz ovog udruženja kažu da to nije njihov posao i da za to treba pitati nekog iz rukovodstva letećeg Beograda.

Miroslav Vujović

  1. Smeška kaže:

    Da li će leteći taksi koji prevozi putnike do aerodroma morati da poštuje uputstva kontrole leta? Veoma se bojim sudara sa nekom Cesnom, a o Boingu i da ne govorim.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *