njuz-autor

AUTOR: urednistvo

19. nov. 2021

Linglong obećao svim medijima po dva Vijetnamca na poklon ukoliko prestanu da pišu o fabrici

ZRENJANIN, 19. novembar 2021, (Njuz) – Kompanija Linglong saopštila je danas da će pokloniti po dva Vijetnamca svim medijima u Srbiji koji prestanu da pišu o dešavanjima u fabrici guma.

Direktor ove kompanije Džao Hongtao, u izjavi za Njuz istakao je da Linglong na ovaj način želi da pokaže da je spreman na saradnju sa medijima i da nema šta da krije.

– Pozivamo sve medije da nam se jave i da odaberu po dva primerka vijetnamskih radnika za sebe. Mi ne želimo da se mešamo u rad medija i zbog toga želimo svakome, ko bude zainteresovam, da pružimo mogućnost da sam izabere Vijetnamce, a mi ćemo se pobrinuti za njihov transport – istakao je Hongtao.

– Verujemo da će ovaj naš potez pokazati i koliko cenimo radnike iz Vijetnama jer ne bismo poklanjali nešto za šta ne smatramo da ima određenu vrednost. Ujedno želim da poručim radnicima koji ne budu izabrani da to što ih mediji nisu uzeli čak ni kao poklon na najbolji način pokazuje šta zapravo misle o njima i da zbog toga nema potrebe da na bilo koji način komuniciraju sa novinarima – rekao je direktor kineske kompanije.

Hongtao je dodao i da će Linglong svim vijetnamskim radnicima obezbediti nove papuče jer kompanija smatra da je apsolutno neprihvatljivo da oni zimu dočekaju u starim papučama.

Nenad Milosavljević
  1. Milan (nisam odavde) kaže:

    Ni vama ni ostalim medijima u Srbiji ništa ne verujem, kada su u pitanju radnici iz Vijetnama. Dok na Pinku ne čujem glas istine, novopostavljenog HaHaHa glasnogovornika SNS sve primam sa skepsom.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *