Prema svim karakteristikama ovo bila najuzbudljivija konferencija do sada
njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

25. maj. 2016

Ljut na prijatelja jer mu je spojlovao najnoviju Vučićevu konferenciju za novinare

KRALJEVO, 25.maj 2016, (Njuz) – Jedan od najvećih fanova serije konferencija za novinare Aleksandra Vučića, J. P. (30) iz Kraljeva, naljutio se juče na svog prijatelja P. K. (39) nakon što mu je ovaj “spojlovao” poslednju u nizu konferencija, prenose lokalni mediji. P.K. je prepričao najinteresantije detalje sa konferencije, ne znajući da je J.P. nije još odgledao i time mu pokvario užitak neizvesnosti koji prati svako Vučićevo davanje izjava.

– Nisam ni shvatio šta se dešava a on mi je već ispričao i za kasarne, i za primanje građana od 5 do 8, i za nemanje konsenzusa za borbu sa huliganizmom. Kasnije sam skinuo tu konferenciju sa torenta ali ugođaj nije bio isti jer sam već znao najzanimljivije detalje. Uvek se potrudim da ili gledam na vreme ili pazim da ne slušam kad neko krene da prepričava najupečatljivije momente. Ovaj put nažalost nisam bio dovoljno pažljiv, kaže J.P.

Njegov prijatelj kaže da to nije razlog da se bilo ko ljuti na njega.

– Imao je dovoljno vremena da pogleda poslednju, i po meni najuzbudljiviju konferenciju do sada. Nepisano je pravilo da je dovoljno 24 sata se suzdržavati od spojlovanja, a da je posle toga krivica na onome ko nije konferenciju gledao na vreme kao i ostatak stanovništva, napominje P.K.

Prema poslednjim saznanjima, dva prijatelja su se ipak pomirili i rešili da sledeću konferenciju gledaju zajedno uživo kako više ne bi dolazilo do ovakvih situacija.

Viktor Marković

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  A, bogu fala, biće konferencija dovoljno da se prijateljstvo sačuva. Al šta će biti sa ostalima, koji moraju sami da gledaju?!

 2. Рубљов kaže:

  Серија је врх, у потпуности разумем Ј.П. из Краљева. Одлична је и серија ” небојша из београда на конференцији за штампу “, као и ” вулини говоре за дневник “. Документарни серијал ” гашић мисли, бабић говори ” бар репризирати, ако не буде нових епизода… Желим да похвалим а.в. за све досадашње епизоде уз наду да ће после данашње епизоде сести са хулиганима за сто и договорити се о снимању обећане серије ” Ово је Србија, Вучићева прћија “, јер је пилот епизода ” Савамала ” била сјајна и веома гледана…

  1. Рубљов kaže:

   Прћија – мираз прћаве жене
   Прћава – арапска ( уједињеноарапскаемиратска ) позајмљеница ” пррр ћавах ” у оригиналу, која означава велика уста или велике усмине на родници…у употреби је и када су уста и родница једно те исто, што је овде случај…

 3. Sp kaže:

  U Beogradu na vodi, konferencija za štampu greškom je puštena dan ranije, pa su je beogradjanavodjani okačili na torrent portal i tako mnogima upropastili prvoistorijski užitak gledanja Premijerove Lagarice. Premijer se toliko razbesneo da je obećao izgradnju Spojlera na vodi, kako bi predupredio sve buduće incidente.

 4. Александар Хејтер kaže:

  Двоје су се тако смували

 5. scoby kaže:

  Jedva cekam da Dragi Veliki Vodja, kao Deneris Targerijan, krene sa resavanjem problema podanika od 05-08 sati…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *