Vučićev sin nije bio sposoban da shvati da će ga neko kritikovati zbog druženja sa kriminalcima
njuz-autor

AUTOR: Miroslav Vujovic

21. jun. 2018

Lončar napisao opravdanje Vučićevom sinu što se družio sa kriminalcima

BEOGRAD, 21. jun 2018, (Njuz) – Ministar zdravlja Zlatibor Lončar napisao je opravdanje Vučićevom sinu Danilu zato što se našao u društvu kriminalaca tokom utakmice na Svetskom prvenstvu u Rusiji, saznaje Njuz.

Lončar kaže da je, kao doktor, procenio da Danilo nije bio sposoban da shvati da će ga javnost prozivati samo zato što se družio sa ljudima iz kriminogenog miljea.

– Nije u redu da neko kritikuje Vučićevog sina samo zato što nije shvatio da će ga javnost osuđivati zbog toga što je bio u društvu sumnjivih likova. Ocenio sam da mladi Danilo nije bio sposoban da shvati kako će sutra neko upreti prstom u njega samo zbog toga što se našao u društvu navijača Partizana iz ekipe ubijenog Aleksandra Stankovića Mutavog, od kojih su neki osuđeni za ubistvo navijača i koji su počinili mnoga druga krivična dela – objasnio je Lončar i dodao kako je zbog svega toga odlučio da mu napiše lekarsko opravdanje.

– Ako moje opravdanje ne bude bilo prihvaćeno, tražiću da se VAR tehnologijom utvrdi da Danilo nije bio svestan društva u kojem se našao – zaključio je Lončar.

Miroslav Vujović

 1. vakidoktor kaže:

  A da VAR tehnologiju gleda Nada Macura :)

 2. milan (nisam odavde) kaže:

  Svašta – kakav otac, takav sin!

 3. Sneza kaže:

  I ti si Doktore budala i Psiho

 4. Muamer kaže:

  Malo brzopleto ste ovo napisali, ima potencijal za bolju priču.

 5. Радојица kaže:

  Је л’ се каже заваривање или заваравање?
  #самопитам

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *