nazad na vrh

Lončar napisao opravdanje Vučićevom sinu što se družio sa kriminalcima

Vučićev sin nije bio sposoban da shvati da će ga neko kritikovati zbog druženja sa kriminalcima

BEOGRAD, 21. jun 2018, (Njuz) – Ministar zdravlja Zlatibor Lončar napisao je opravdanje Vučićevom sinu Danilu zato što se našao u društvu kriminalaca tokom utakmice na Svetskom prvenstvu u Rusiji, saznaje Njuz.

Lončar kaže da je, kao doktor, procenio da Danilo nije bio sposoban da shvati da će ga javnost prozivati samo zato što se družio sa ljudima iz kriminogenog miljea.

– Nije u redu da neko kritikuje Vučićevog sina samo zato što nije shvatio da će ga javnost osuđivati zbog toga što je bio u društvu sumnjivih likova. Ocenio sam da mladi Danilo nije bio sposoban da shvati kako će sutra neko upreti prstom u njega samo zbog toga što se našao u društvu navijača Partizana iz ekipe ubijenog Aleksandra Stankovića Mutavog, od kojih su neki osuđeni za ubistvo navijača i koji su počinili mnoga druga krivična dela – objasnio je Lončar i dodao kako je zbog svega toga odlučio da mu napiše lekarsko opravdanje.

– Ako moje opravdanje ne bude bilo prihvaćeno, tražiću da se VAR tehnologijom utvrdi da Danilo nije bio svestan društva u kojem se našao – zaključio je Lončar.

Miroslav Vujović

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. A da VAR tehnologiju gleda Nada Macura :)

  2. Svašta – kakav otac, takav sin!

  3. I ti si Doktore budala i Psiho

  4. Malo brzopleto ste ovo napisali, ima potencijal za bolju priču.

  5. Је л’ се каже заваривање или заваравање?
    #самопитам

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix