Freepik
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

17. apr. 2024

Luj Viton na adresi beogradske prodavnice mora da prijavi 100 glasača iz Male Krsne

BEOGRAD, 17. april 2024, (Njuz) Poznati luksuzni brend “Luj Viton” trebalo bi da tokom 2026. godine otvori svoju prvu radnju u Srbiji i to u Beogradu na vodi.

Kompanija je, međutim, dobila i neke uslove koje će morati da ispuni da bi poslovala u našoj zemlji. Obično država mora da zadovolji neke standarde kako bi Luj Viton odlučio da posluje u njoj, ali sada je situacija drugačija.

– Kompanija će na adresi svoje radnje u Beogradu morati da prijavi minimum sto glasača iz Male Krsne, a takođe će za njih morati da organizuje i prevoz do glasačkih mesta i nazad. Čelnici Luja Vitona imali su malo problem da shvate ceo koncept, šta tražimo od njih i zašto, ali mislim da smo uspeli da im objasnimo – objašnjava izvor Njuza iz vrha vlasti, koji je upućen u pregovore.

Prema njegovim rečima, za sada je najveći kamen spoticanja “Hit tvit”.

– Zamolili smo vlasnika “Luja Vitona” Bernara Arnoa da dođe u “Hit Tvit” za Šešeljem i Čedom Jovanovićem i malo pohvali predsednika Vučića, ali su nam u njegovom menadžmentu rekli da on, kao jedan od čelnika Forbsove liste najbogatijih ljudi na svetu, nema baš mnogo vremena za televizijska gostovanja, niti voli da se eksponira. Na to smo odgovorili da onda može kratko da se uključi u kolegijum televizije Informer, ali još uvek nismo dobili nikakvu povratnu reakciju. Nadamo se pozitivnom odgovoru i samim tim skorom početku poslovanja ovog luksuznog brenda u Srbiji”, zaključio je sagovornik Njuza.

Nenad Milisavljević

  1. Пророк из комшилука kaže:

    Па када може у једној кући бити стотинак гласача, сигурно ће на отварању главну реч водити жвалави.

  2. Smeška kaže:

    Predsednik kao stručnjak za sve, pravi renesansni lik, takoreći Leonardo 21. veka, objasniće svima, da građani znaju, osnove najnovije linije Luj Vitona, sa posebnim osvrtom na čvrste šavove, koji onemogućavaju cepanje prilikom svakodnevnih vožnji u vozilima javnom prevoza. U saradnji sa NASA-om, biće korišćen nezapaljivi materijal. Dakle, ovo će biti integracija tri giganta: Luj Viton, NASA i GSP. Napred u nove pobede!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *