njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

03. apr. 2014

Luka Bojović dobija policijsko obezbeđenje zbog Brankice Stanković

Do Bojovića došla informacija da je Brankica Stanković nabavila kompjuter na kojem će da piše o njemu

Do Bojovića došla informacija da je Brankica Stanković nabavila kompjuter na kojem će da piše o njemu

VALENSIJA, 3. april 2014, (Njuz) – Jedan od najpoznatijih srpskih mafijaša Luka Bojović dobio je je danas policijsko obezbeđenje, nakon što je sud procenio da mu preti opasnost od novih vesti koje bi Brankica Stanković novinarka mogla da objavi o njemu, saznaje Njuz.

Sud je procenio da Bojović, iako se nalazi u zatvoru u Valenskiji već dve godine, nije dovoljno bezbedan od Brankice Stanković, zbog čega mu je dodelio dvoje policajaca koji će u svakom trenutku biti pored njega.

-U prvi mah je delovalo da pretnje nisu ozbiljne, ali je do nas došla zastrašujuća informacija da kupljen kompjuter na kojem Brankica planira da piše o Bojoviću – izjavio je naš izvor iz španskog tužilaštva koji je tražio da ostane anoniman.

Bojović se zahvalio na obezbeđenju, ali je izrazio strah što nema prave reakcije nadležnih organa.-Policijsko obezbeđenje nije dovoljno samo po sebi, država mora da učini sve što je u njenoj moći da se reši sadašnja situacija – izjavio je Bojović.

Marko Dražić

INSPIRACIJA: Luka Bojović tužio Brankicu Stanković

 1. MRVOjed kaže:

  Naravno da je uplasen kad je toliko opasna, eno ni u Kolubari ne sme vise da se krade onoliko kao pre. Stra’.
  Brankice LJUDINO!

 2. scoby kaže:

  Ubi ga prejaka rec! Siroma, nije navikao na takvo ubojito oruzje.

 3. himalajac kaže:

  A kada ce brankica da se pozabavi malo demokratijom? Mislim svim demokratskim sranji_a koja smo preziveli od samozvanih demokrata…

  1. Nebitno kaže:

   Kad stigne nalog

 4. monthy kaže:

  Biti crnogorac u srbiji znaci biti nedovoljno zasticen. Od direktora do kriminalca izlozeni su zajebanciji netolerantne srpske manjine. Usudjujem se da postavim putanje: Dokle?

  1. celtic kaže:

   Do vječnosti.

   1. konkursevolim kaže:

    znate li vi sta znaci rasizam?

    1. arko kaže:

     Rasizam je naziv za ideologiju koja smatra da je rasa temelj ljudskog društva, odnosno da pripadnost pojedinca određenoj rasi mora biti osnov za njegov društveni položaj.

     Rasizam se ponekad definira i kao vjerovanje da su pojedine rase superiorne ili inferiorne jedna drugoj. Na osnovu tog vjerovanja se rasizam nekad jednostavno definira i kao rasna netolerancija.

     Iako je u određenim oblicima postojao i ranije, rasizam se kao ideologija profilirao tek u 19. stoljeću pod uticajem napretka u prirodnim naukama koje su raznim teoretičarima rasizma dale naučnu podlogu. Najpoznatiji primjer je Charles Darwin i njegova teorija evolucije koju su rasisti nastojali primijeniti na odnose među različitim rasama. Dodatni poticaj rasizmu bio je i imperijalizam, zahvaljujući kome su bjelačke države u Europi i SAD-u dobile vlast nad velikim brojem podanika crne i žute rase te čijem je porobljavanju rasizam dao ideološko opravdanje.

     Rasizam je ponekad dobijao i svoju institucionalnu formu, pogotovo u miješanim sredinama gdje je provođena rasna segregacija i rasna diskriminacija. Najpoznatiji takvi primjeri su se južne države SAD do 1960-ih, odnosno Južna Afrika pod režimom apartheida.

     Najekstremnije forme rasizma se najčešće vezuju uz nacionalizam i fašizam, odnosno rasne teorije čija je primjena dovela do Holokausta i genocida u Ruandi.

     U suvremenom svijetu se rasizam smatra nespojivim s načelima liberalne demokracije, te je institucionalni rasizam gotovo svuda odbačen. S druge strane se rasistička vjerovanja u eksplicitnom i, što je mnogo češće, implicitnom obliku ispoljavaju u raznim državama, među raznim narodima i među raznim kulturama.

     1. konkursevolim kaže:

      jedi govna, vrlo prosto, generealizujes celu jednu naciju, i vezujes ih za kretenske price nazovi to kako kod ti hoces glupo je, a nemoj mi tu filozofirati.

    2. Sale kaže:

     Znam, ja mrzim rasiste, crnce i Kineze.

     1. Pera kaže:

      Ja mrzim one sto unose fekalije u razgovore.

      Jesam li ja rasista?

  2. Сима Космос kaže:

   Каже се монтенегрин. Или монтенегрино, нисам баш сигуран!

 5. Aleksandar Hejter kaže:

  Brankica, čuvena teoretičarka zavera i žrtva na koju je po njenom uverenju do sada pokušano više atentata nego na Kastra i ovaj psiho su idealni za zajedničko druženje u određenim ustanovama uz obavezan nadzor čika u belom koji bi im redovno delili terapiju.

  1. čukamenicaja kaže:

   A što, lepo, Aleksandre ne pređeš na neki drugi sajt, a nas da pustiš da se zajebavamo?

   1. Aleksandar Hejter kaže:

    Па ти би да се зајебаваш али не са својим идолима па тако није упутно спомињати Бранкицу и друге свете краве овог сајта. И ја се зајебавам на њен рачун и рачун сличних протува у својим коментарима, ако ти се не свиђа, послушај твој савет и пређи на неки други сајт. :)

    1. čukamenicaja kaže:

     E, ako su tebi idoli Bojović i njemu slični tipvi, možda, stvarno, treba da odem i sa ovog sajta – sajtove kurira, informera i sličnih protuva od medija sam odavno napustio.
     Zajebavam se, sa ovog neću otići . . .

     1. Aleksandar Hejter kaže:

      Нити су ми идоли психо ликови као Бојовић, нити сам глуперда која се ложи на приче о стотинама атентата на квазиновинарку која је само курир и корисни идиот у политичкој каљузи Србије. Иначе, овакви ликови и њени текстови и јесу за Курир и Информер, не знам шта тражиш овде.

  2. MRVOjed kaže:

   Imamo:
   1 Mladjana previse
   1 Vojislava previse
   1 Ivicu previse
   1 Tomu previse
   1 Borisa previse
   1 Acu previse
   1 Cedu previse
   1 Dragana previse
   a samo 1 Brankicu.
   PREMALO

 6. mirko kaže:

  Nije mi jasno zasto nije odbio mere zastite i napustio sigurno mesto bez pratnje policije .

 7. pups kaže:

  Nešta vidim, a nešta bez naočara i preskočim…, cvikere sam platija 1.365 €, zubne proteze za sklapajuće potrebe samo 7.650 €, tri bolne ”lazerske operacije” po ceni majmuna i moje grbače čekaju dan.

  I jutros (rano) ”Slobodna Dalmacija” mi javlja da je program sklapanja nove srpske Vlade izazvao krupnu balegu po ”Zelenoj Pijaci” na Savskom Vencu i ”proljev” u celoj zemlji.

  U istom međuvremenu, stočar Sprdić kraj taraba sa piramidalne planine ”Šiljak” mi javlja da zbog ”učestalog srpsko-srbijanskog proljeva” više ne može ni stoku da čuva.

  1. Tagore translate kaže:

   Veza tramvaja sa raketnim popgonom, po definicija molekularne lubenice, predstavlja mogućnost večere. Naravno, pretpostavka se pegla viršlom u pasti za zube.
   Trenutno mislim da zaista jeste.

   1. Сима Космос kaže:

    Само под условом да су те ракете цајловане оберцигованим фертрајберима!

 8. pups kaže:

  Novoizabrani turski poslastičar Herr_dog_an je zapovedio da se u Srbiji otvore poslastičarnice ”ratluk do ratluka; kebap do kebapa” i da se srpski ”JuTube” zabrani u celoj zabrani na Kosmetu kao i u celoj zemlji.

  I dok srBska nomenklatura uživa u novosatkanoj Vladi, junički Srbi su iz osvete poubijali brojne bedne i gladne srpske penzionere iz naše činovničke Austrije Sebastijana Kur(Z)a za manje od 25 evra:
  ”Ubili ženu (72), a njenu majku (92) iz Suseka teško povredili zbog 25,25 evra”.

  (Prošle noći su neki mlađi srBski junacu iz osvete ubili neku dosta mlađu srBsku penzionerku za 10 evra, a domaći grobari još bankrotirali nisu.)

  1. Tagore translate kaže:

   Veza tramvaja sa raketnim popgonom, po definicija molekularne lubenice, predstavlja mogućnost večere. Naravno, pretpostavka se pegla viršlom u pasti za zube.
   Trenutno mislim da zaista jeste.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *