Snimateljka Petra Laszlo praktično je pokazala je kako treba štititi granice od izbeglica
njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

09. sep. 2015

Mađarska postavlja televizijske snimatelje duž granice sa Srbijom

BUDIMPEŠTA, 9. septembar 2015, (Njuz) – Mađarska Vlada donela je danas odluku da duž granice sa Srbijom postavi snimatelje televizije kako bi zaustavila pojačani priliv migranata. Zadaci snimatelja biće da primene fizičku silu na svim migrantima koji pokušaju da uđu u Mađarsku.

Mađarski ministar spoljnih poslova Peter Sijarto izjavio je za Njuz će snimatelji biti postavljeni u onim područjima koja su najviše izložena pritisku imigracije.

– Ograda koju smo postavili nije dala željeni rezultat i zbog toga smo prinuđeni na ovaj korak. Snimatelji imaju zadatak da saplitanjem, šutiranjem i udaranjem migranata spreče njihov ulazak na teritoriju Mađarske – objasnio je Sijarto.

– Odlučili smo se za snimatelje zbog toga što smo sigurni da oni neće dozvoliti nijednom migrantu da prođe. Snimatelji su obučeni da tretiraju podjednako svakoga ko pokuša da pređe granicu, bez obzira na pol i uzrast – napomenuo je ministar.

Sijarto je izrazio nadu da će postavljanje snimatelja na granici sa Srbijom dovesti do konačnog rešanja kada je problem sa izbeglicama u pitanju.

Soko Sokolović

 1. haha kaže:

  Samo se vi smejte, ali ova zena je svojim hrabrim postupkom obezbedila sebi visoko mesto u madjarskoj vladi. Odmah pored Orbana, koji je verovatno isto “cenjen u celom regionu, i cije reforme se su svuda u svetu postuju i hvale”.

  1. Suhi Kruho kaže:

   Ekstremistička reporterka hunske televisije Petra Lazlo je prospavala noć u kukuruz kraj logora Roszke i sada zbog loma noge traži azil u istočnom bloku, kao i većina izbeglica.
   Hussein Obama, Ban Ki-moon, Kim Džong-un, Fidel-Raul Kastro i Putin će usvojiti po milion izbeglica u privatnim palatama.

 2. Laki kaže:

  Prvo sam video sliku pa tekst nije uspeo da me nasmeje… Nazovimo stvari pravim imenom, ovo što je uradila mađarska novinarka i sve ostalo što se trenutno radi sa sirijskim izbeglicama je fašizam!

  1. Vladan kaže:

   migrante i azliante treba surovo premlacivati i spoticati

  2. mixon kaže:

   A sirotani bi samo da stignu na Angelinu socijalnu sisu, neopaženi preko šest granica…Kada bolje razmislim i ja bi! Samo se bojim da me ne spotakne neka fašistička mađarska snimateljka usput…

  3. Bobo Smrad kaže:

   Laki je izgleda slican onim sto ne vole viceve sa crnim humorom a odu da ih citaju i onda se zgrazavaju i kenjkaju ljudima kako su crni.

   U tim slucajevim http://www.awesomelyluvvie.com/wp-content/uploads/2013/04/GetTFO.gif

 3. mixon kaže:

  inače za one koji ne vole da budu medijski spinovani, kravetina je momentalno popila otkaz

 4. Milford kaže:

  Ne znam da li su normalni ti Madjari????
  Prvo postavljanje zice, kao da svoje a i gradjane Srbije dozivljavaju kao logorase. A sada prave modernu arenu, istina na mnogo vecem prostoru, gde ce fasisti i siledzije oba pola svoje frustracije leciti na neduznim emigrantima koji iz jednog nasilja u svojoj domovini beze kroz drugo nasilje na putu u nepoznato nadajuci se nekom boljem zivotu.
  Poseban minus im dajem zbog toga sto sve to snimaju kamerama i objavljuju, pretpostavljam na nacionalnoj ili nekoj drugoj gledanoj televiziji, cime daju los primer ostalom gradjanstvu i pravo da i oni ugledajuci se na medijske licnosti, maltretiraju svakoga ko im se ne dopadne na ulici ne obaziruci se na to kog pola i uzrasta su emigranti i da li mozda sa sobom vode/nose dete ili ne.
  Sram vas bilo komsije!!!
  Da se ovako nesto radi u Srbiji uveli bi nam sankcije u to sam siguran 100%

  1. mixon kaže:

   Milford se vratio! :)

 5. Guslar Perun kaže:

  U prvom redu odbrane stoje najhrabriji snimatelji, u drugom su tonci u trecem i najguscem koji je i najteze proci su sportski komentatori i najavljivacice programa. Ko to prodje i prezivi , taj dobija stalni boravaku DDR-u. Nema DDRa ? Onda vrci to sve nazad. P.S Mi se zezamo , ali ovo je uzas !!!

 6. milan (nisam odavde) kaže:

  Apsolutno mi nije jasno zbog cega se cudite. Najrazvijenija (demokratski) zemlja na svetu je imala problema sa Irakom, onda je pronasla u Iraku svasta pa poslala svoje snimatelje i reportere da vrse prenos. Svi mi gledali i niko se nije cudio.Madjarska dobila demokratiju istog tipa i srazmerno svojoj velicini, radi istu stvar. I sad se mi svi cudimo?
  Ko moze da mi objasni?

 7. voya montoya kaže:

  E kome smo mi ostavljali milione DM za dimljeni Karavan,a gle čuda sad Madjari ne vole ovakve karavane !

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *