njuz-autor

AUTOR: urednistvo

17. nov. 2020

Mafijaši se plaše da država ne počne da ih tretira kao frilensere

BEOGRAD, 17. novembar 2020, (Njuz) – Miloš Mitrović Batica, poznati beogradski kriminalac, otkrio je u izjavi za Njuz da su mafijaši širom Srbije u strahu da bi država mogla da počne da ih tretira poput frilensera.

Batica navodi da nijednom kriminalcu ne može da bude svejedno kada na primeru frilensera vidi svu snagu i ozbiljnost države.

– Mi smo do sada, baš kao i frilenseri, bili potpuno van fokusa interesovanja države i mogli smo na miru da radimo onako kako nam odgovara, bez ikakvih kontrola i provera. Svima je bilo lepo, i nama i državi i delovalo nam je da se to stanje nikada neće promeniti. Međutim, kada vidimo kako se država odjednom nameračila na frilensere ne možemo da se ne zapitamo ko je sledeći i šta ćemo ako to budemo baš mi – izjavio je za Njuz Batica.

– Kazne za frilensere su zaista surove. Ne mogu ni da zamislim da sutra neko od mojih kolega, ili ja, bude tako sankcionisan zbog posla koji obavljamo i koji, praktično do juče, državu uopšte nije ni zanimao. Ne znamo šta da radimo. Odlazak iz Srbije nikome nije opcija jer teško da bismo van granica naše zemlje našli ovako pogodne uslove za bavljenje kriminalom – rekao je ovaj kriminalac.

Popularni Batica je dodao kako se nada da će se akcija zaustaviti na frilenserima jer oni nisu toliko važni za državu.

– Srbiju bez frilensera nije teško zamisliti, ali bez mafije je gotovo nemoguće – objasnio je Mitrović.
Soko Sokolović
 1. Milan (nisam odavde) kaže:

  Batice, budi bez brige. Dokle god je vaša rodbina na platnom spisku države možete slobodno i mirno da radite. Ko je kriv frilenserima što su odabrali samostalna zanimanja, pa ostadoše nezaštićeni!

 2. voya montoya kaže:

  Da se ja pitam , tretirao bi ih kao migrante …? Vratio bi ih tamo gde su poceli , skolu zivota… A dosli u ovu bericetnu drzavu , drzavu igara bez granica , u OBRUCU 2020. u Kovidu 2020- dakle duplo golo…

 3. Vladimir Nikolic kaže:

  I da se šalite ovo je najrealniji mogući tekst.

  1. mr real kaže:

   realno hahahahhaha

 4. Duca kaže:

  Bez brige, Vi ne primate pare iz inostranstva preko banke – gospodo kriminalci, bezbedni ste.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *