nazad na vrh

Magistarski rad Marijane Mateus uskoro u parfimerijama širom Srbije

Magistarski rad Marijane Mateus u parfimerijama već sledeće nedelje

BEOGRAD, 30. januar 2014, (Njuz) – Nakon informacije da je Marijana Mateus magistrirala u Londonu, brojne parfimerije najavljuju da će diplomski rad Marijane Mateus do kraja sledeće nedelje biti u maloprodaji, saznaje Njuz.

– Reč je o izuzetno kvalitetnom naučno-istraživačkom radu, za koji čekamo samo formiranje maloprodajne cene, i da prođe još neke tehničke provere, pa da ga pustimo u prodaju – kaže za njuz Davorka Bačić. PR menadžer lanca parfimerija “Jasmin”.

Ona navodi da su parfimerije i do sada imale odličnu saradnju sa magistarkom Mateus, te da su njeni seminarski radovi i diplomski beležili odlične prodajne rezultate. Tehničke provere koje su u toku podrazumevaju autentičnost naučnog rada.

– Ukoliko se ustanovi da je Marijana tokom izrade koristila segmenta tuđih radova, a da se ne navodi u literature i fusnotama, rad će biti poništen i povučen iz prodaje. Njen mentor tvrdi da nema razloga za strah – nastavlja Bačić-Alimpić.Preporučena maloprodajna cena magistarskog rada je 3000 dinara za 15 mililitara, 5000 dinara za 30 mililitara i 7000 dinara za 50 mililitara.

Uroš Bogdanović

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
 1. Parfem? Očekivao sam video snimak.

 2. Taj njen magistarski rad stvaran je u znoju i od znoja njenih bivsih.
  Nosi u sebi desetine i desetine razlicitih aroma brizljivo odabranih kapi sa razlicitih im delova tela.
  Potrosaci ne treba da brinu, ima ga u dovoljnim kolicinama i nikada ne mozete dobiti dva ista pakovanja, sto ovom radu daje iznenadjujucu notu misticnosti
  Spisak patnera, davaoca kapi, je zasebno stampan i jako podseca na telefonski imenik.

 3. posle popunjavanja parfimerija, ostatak magistarskog ce se naci u WC-ima shirom bivse YU

 4. A magistarski rad posvecen iz nehata udavljenom golubu u nastupu strasti od doticne magistarke je “Seri seri moj golube beli”…

 5. Ma kakav London kakvi bakrači, da je završila studije na Megatrendu pa da je biramo za gradonačelnika, ovako jedino da je postave u javni V WC.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix