nazad na vrh

Maj, jun i jul menjaju ime u april da bi se ispoštovao rok za useljenje u Beograd na vodi

Aktuelna vlast još jednom pokazala kako ume da nađe rešenje za svaku situaciju i da prebrodi svaku poteškoću

BEOGRAD, 7. maj 2018, (Njuz) – Vlada Srbije i Grad Beograd doneli su odluku da se meseci maj, jun i jul preimenuju u april čime će biti ispoštovan ranije najavljen rok da će se prvi stanari u Beograd na vodi useliti u aprilu.

– Mi ispunjavamo naša obećanja. Ako smo rekli da će useljenje biti u aprilu, onda će biti u aprilu i tu nema kompromisa. To sam obećao i predsedniku Vučiću i ne želim ni njega niti građane da razočaram – kaže gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

On je rekao i da je aktuelna vlast još jednom pokazala kako ume da nađe rešenje za svaku situaciju i da prebrodi svaku poteškoću.

– April još nije bio ni zakucao na naša vrata, a opozicija je već počela da priča kako ranije obećanje o useljenju u aprilu neće biti ispunjeno. Kao i puno puta ranije, i ovaj put smo im usta začepili konkretnim rezultatima – naveo je gradonačelnik.

Mali je dodao i da će, ako za tim bude bilo potrebno, u april biti preimenovan i avgust, septembar i oktobar, a možda i svi meseci do kraja godine.

Bane Grković

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Pa zašto ne, preimenovati i 2018tu u 2016tu. To bi bilo još lakše!

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix