njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

30. okt. 2015

Maja Gojković napravila telefonski račun od 330.000 dinara jer je u naletu emocija zvala sve svoje bivše stranke

BEOGRAD, 30. oktobar 2015, (Njuz)  – Predsednica Narodne skupštine Maja Gojković napravila je na službenom telefonu u septembru račun od 330.000 dinara, jer je zvala sve svoje bivše stranke. Kako Njuz saznaje, Gojkovićeva je tokom boravka u inostranstvu, u više navrata, uglavnom u kasnim noćnim satima, zvala redom sve svoje bivše stranke sa namerom da im kaže da još uvek nešto oseća prema njima.

– U pitanju je splet nesrećnih okolnosti. Šefica je službeno bila u inostranstvu, u jednom momentu je osetila nostalgiju, uzela je mobilni telefon i počela je redom da zove, prvo Narodnu radikalnu stranku, pa Srpsku radikalnu stranku, zatim Narodnu partiju i na kraju Ujedinjene regione – stoji u odgovoru koji je Njuz dobio od kabineta Gojkovićeve.

– Ona još uvek ne zna da je potrošila tu sumu, jer nema informaciju o tome koliki je zapravo račun. Kada smo shvatili šta se dogodilo blokirali smo karticu jer smo saznali da joj se neke stranke nisu javile i strahovali smo da ih ponovo ne okrene sa željom da sazna zbog čega joj ne odgovaraju, a znate i sami kolike su cene poziva u romingu – rekla je osoba iz kabineta predsednice skupštine koja je isnistrala na anonimnosti.

Kabinet Maje Gojković je naveo da su već preduzeti koraci koji će predsednicu Skupštine onemogućiti da ponovo napravi astronomski račun.

– Šefici je instaliran vajber pa će uz pomoć te aplikacije moći da komunicira iz inostranstva. Kao što znate vajber ima veliki izbor emotikona koji će joj olakšati da izrazi sve što oseća prema bivšim strankama, a uz pomoć opcije “seen” znaće ko je video njenu poruku, a nije hteo da odgovori – saopšteno je iz kabineta.

 

Soko Sokolović

 1. Рубљов kaže:

  А у августу је дотична у налету емоција звала све своје бивше момке, као и садашњег, и направила астрономски рачун од 000,000 динара…

 2. milan (nisam odavde) kaže:

  Prvo nije joj ugradjen VIBER nego VIBRATOR, pa kad joj nadodju emocije… Drugo nije ona kriva sto je A V prvo isao u Ameriku i tamo dobio nista, a smart fon tek posle posete Rusiji, kad je za ovaj racun vec bilo kasno!

 3. voya montoya kaže:

  Instalirao bih ja njozi rajber!!!

 4. ethanol kaže:

  To be, or not to be, that is the question!
  http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/602485/SIROKO-Ceda-zeni-kupio-mercedes-od-60000-evra
  Koliko “pismenih” političara se u Srbiji na privatizaciji obogatilo nije?
  Koliko srpskih prepisivača u Srbiji zna da napiše jednu prostu rečenicu na engleskom ili francuskom jeziku, bez kojih danas ne može da se živi?
  Pa hajde, kažite mi koje godine je rođena Schrödingerova mačka?!
  Da li su stanovnici zemlje nauka i znanja zaslužili veću zaradu od 20.000 dinara na kreditovani poklon od MMF?
  Da li su Srbi zaslužili bolje političare od mulja u bistroj vodi koju će žuti ljudi piti?

 5. ethanol kaže:

  SMETALA MU PROMAJA?
  Ima platu 140.000 dinara, a za dve godine u Skupštini se jednom javio za reč? Poslanik PUPS-a iz Niša Miroljub Stanković za bezmalo 2 godine u Skupštini Srbije samo jednom je tražio reč – da se žali na promaju. Činjenicu da se za skoro 2 godine za reč javio samo jednom, i to žaleći se da ga “nešto hladno duva”, Stanković komentariše zaključkom da nije imao šta drugo da kaže.
  Prema podacima koje je prijavio Agenciji za borbu protiv korupcije, Miroljub Stanković svakog meseca iz javnih budžeta primi 140.000 dinara – kao narodni poslanik 98.000 dinara i još 42.000 penziju, pišu Južne vesti
  Retko prisutni poslanici iz Parunovca, Trstenika, Krivog Vira, Vučja i Končareva su priznali da i u skupštinskom restoranu ima promaje.

 6. Bravo za Maju, mora da je dugo pricala za toliki racun.

 7. Bogy boy kaže:

  Odvaljena od alkohola!!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *